Actualitat

 • Pàgina 2 de 344
 • Feina digna per trencar l'exclusió

  08/10/2019

  Feina digna per trencar l'exclusió

  "Vides truncades, vulnerables i violentades de persones explotades i abusades per contractes temporals i eventuals, amb sous que no concorden amb les hores realitzades, sense seguretat en el lloc de treball i subjectes a una flexibilitat que acaba trencant la dimensió personal de les persones treballadores". Aquests serien alguns dels efectes negatius de la precarietat laboral denunciada per Càritas GironaJustícia i Pau Girona i altres entitats de l'Església, coincidint amb la Jornada Mundial pel Treball Decent i en el marc de la iniciativa "Defensem el Treball Decent".

 • joc de taula cooperatiu

  07/10/2019

  joc de taula cooperatiu

  Aquest mes d'octubre el CeDRe el dedica al joc de taula cooperatiu, una eina que permet no només passar una bona estona, sinó treballar totes aquelles habilitats i valors que fomenten el treball col·laboratiu i la gestió conjunta dels projectes. 

  Us presentem doncs, novetats que han entrat fa poc al CeDRe i altres jocs cooperatius que fa temps que surten i entren en préstec gratuït.

 • Tres activistes de l'Espai Antiracista denunciades per VOX

  07/10/2019

  Tres activistes de l'Espai Antiracista denunciades per VOX

  Tres persones de la plataforma Espai Antiracista Salt-Girona seran jutjades el proper 15 d'octubre per un delicte lleu d’injúries arran d’una querella presentada pel regidor de Vox a Salt –abans de PxC- Sergio Concepción, per delictes d'odi. L’Espai Antiracista fa una crida a tothom a mobilitzar-se en solidaritat amb les companyes, però sobretot contra el racisme i el feixisme.

 • La revolució digital que ve

  02/10/2019

  La revolució digital que ve

  Vivim immersos en una revolució digital. És el tsunami 4.0 i ens està canviant la vida. Per aquest motiu, la nova campanya de sensibilització de l'Agenda Llatinoamericana per al 2020 se centra en la necessitat de revertir els canvis que comporta i comportarà la revolució digital a nivell laboral, organitzatiu, educatiu...però també en reivindicar el factor humà davant l'imparable avenç tecnològic. Aquest dissabte, 5 d'octubre, jornada de reflexió a l'Hospital Santa Caterina de Salt, a partir de les 9.30h.

 • A l'octubre, el CeDRe proposa joc cooperatiu

  02/10/2019

  A l'octubre, el CeDRe proposa joc cooperatiu

  El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora, en col·laboració amb la cooperativa La Juganera organitza dos tallers dirigits a les entitats. L'objectiu és que a partir del joc de taula cooperatiu, les persones participants posin en comú estratègies i habilitats que puguin ser utilitzats en els tallers i formacions que dinamitzen habitualment. Foto: Jugar x Jugar

 • A la venda les entrades per la funció de la Coordi!

  24/09/2019

  A la venda les entrades per la funció de la Coordi!

  "El color de la llum" és una obra de teatre que indaga sobre la mirada dels fotoperiodistes i que intenta respondre preguntes com quin ha de ser el límit ètic del fotoperiodista, o si tanta imatge de guerra ens insensibilitza, o amb quin tipus d'imatges s'ajuda a sensibilitzar la ciutadania sobre un problema. La representació de dissabte 5 d'octubre, compta amb el suport i la col·laboració de la Coordinadora d'ONG Solidàries i és un dels actes programats per commemorar el nostre 25è aniversari. Les entrades (12 euros) ja són a la venda!

 • La Coordinadora d'ONG Solidàries s'adhereix a les mobilitzacions per la justícia climàtica

  24/09/2019

  La Coordinadora d'ONG Solidàries s'adhereix a les mobilitzacions per la justícia climàtica

  La Coordinadora d'ONG Solidàries s'adhereix a les mobilitzacions per la justícia climàtica que estan tenint lloc des de divendres passat i que s'allargaran fins a divendres vinent, 27 de setembre, amb la vaga mundial pel clima. Us animem a participar a la manifestació convocada divendres a les 6 de la tarda a la plaça del Vi de Girona i a les altres activitats programades (consulteu el cartell).

 • Salt és mixtura

  24/09/2019

  Salt és mixtura

  L'entitat Azahara posa en marxa un nou projecte d'emprenedoria i social i d'acompanyament del procés de creació de nous projectes d'economia social que innovin en la gestió de la diversitat cultural i cohesió a Salt. Amb aquest objectiu, s'ha creat la plataforma "Mixtura" i s'han programat un munt d'activitats fins el mes de desembre.

 • Pàgina 2 de 344