Actualitat

 • Pàgina 2 de 331
 • Jornada de treball sobre els matrimonis forçats a Catalunya

  05/12/2018

  Jornada de treball sobre els matrimonis forçats a Catalunya

  El proper dijous 13 de desembre Valentes i Acompanyades organitza a Girona, una jornada sobre els matrimonis forçats a Catalunya i com s'aborda aquest treball en xarxa a les comarques gironines. La jornada es farà a la sala Carles Rahola de l'edifici de la Generalitat de Catalunya (plaça Pompeu Fabra, 1, de Girona).

 • Penúltima entrega de #30drets30recursos

  04/12/2018

  Penúltima entrega de #30drets30recursos

  Arribem al quart recull de recomanacions de recursos del Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora. Aquesta setmana us proposem recursos relacionats amb els articles que van del 20 (Dret a la reunió en públic) al 25 (Dret a un nivell de vida que asseguri la nostra salut i el nostre benestar). Aquestes recomanacions formen part de la campanya #tirapeldret, amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, el proper 10 de desembre.

 • Ja podeu consultar el nou llibre de la Coordinadora

  04/12/2018

  Ja podeu consultar el nou llibre de la Coordinadora

  Si no vau poder assistir a la presentació del recull d'articles d'opinió que hem editat amb motiu de l'aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH), ara teniu la possibilitat de donar un cop d'ull a la nova publicació, dins la nostra biblioteca virtual. «Drets Humans, drets fonamentals. Una visió crítica i esperançadora en el seu 70è aniversari» es repartirà a les entitats de la Coordinadora, durant l'assemblea de la setmana que ve.

 • Recurs del mes de desembre

  03/12/2018

  Recurs del mes de desembre

  Aquests mesos veiem milers de immigrants que en ruta busquen un lloc on viure dignament, seguim atentament la situació de guerra al pròxim orient, sentim parlar de delictes d’odi a casa nostra i arreu, s’ofereixen tallers i xerrades sobre el “mindfulness” i  la qualitat de vida, veiem com els col·lectius s'organitzen per demanar una vida, unes pensions o un treball digne, i seguim sortint al carrer per defensar el dret de les dones a viure sense violència...

   

 • Tercera entrega de #30drets30recursos

  26/11/2018

  Tercera entrega de #30drets30recursos

  En l'entrega d'aquesta setmana de recursos del CeDRe , proposem recursos relacionats amb els articles que van del 14 (Dret a l’asil ) al 19 (Llibertat d’expressió). Aquestes recomanacions formen part de la campanya #tirapeldret, amb motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, el proper 10 de desembre.

 • Aquestes municipals, vota!

  26/11/2018

  Aquestes municipals, vota!

  El proper dia 26 de maig de 2019 se celebraran eleccions municipals. Però no totes les persones podran exercir el seu dret a vot. No és el cas de les persones estrangeres que vénen de la Unió Europea Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, República de Corea, Trinitat i Tobago o Xile, que sí que podran votar, sempre que hagin fet els tràmits previs.

 • Moció per aturar la venda d'armes a l'Aràbia Saudita

  26/11/2018

  Moció per aturar la venda d'armes a l'Aràbia Saudita

  Les entitats que formen part de la Campanya Armes Sota Control (Amnistia Internacional Catalunya, Fundipau, Greenpeace i Oxfam Intermón) s'han adreçat als membres del consistori municipal de Girona per instar-los a aprovar una moció contra la venda d’armes a l’Aràbia Saudita.

 • La Coordinadora d’ONG Solidàries edita el llibre «Drets Humans, drets fonamentals»

  26/11/2018

  La Coordinadora d’ONG Solidàries edita el llibre «Drets Humans, drets fonamentals»

  El llibre inclou trenta-una veus de l’activisme, la filosofia, el dret o el periodisme, que aporten la seva visió sobre les fites aconseguides, els desencerts i els reptes que implica una declaració amb voluntat universalitzadora, com la dels Drets Humans, i amb un recorregut que el proper 10 de desembre assolirà els 70 anys. La presentació serà el proper dilluns, 3 de desembre, a càrrec de l’economista i activista Arcadi Oliveres

 • Pàgina 2 de 331