Notícies

14/04/2020

#Cedre a casa: Jocs del CeDRe pel confinament

Una nova proposta del CeDRe per aquesta primavera en confinament: jocs que podeu agafar en préstec al CeDRe, ara adaptats per jugar a casa. Hem escollit jocs de partides ràpides i sobretot, jocs d’humor i diversió per fer les estones més divertides #cedreacasa

JOC DUPLIK, per dibuixar i riure en família.

Una persona exerceix el paper del director/a. El seu objectiu: descriure una il·lustració oferint a les altres jugadores tants detalls com sigui possible. Durant aquest temps, dibuixaran l'escena descrita, sense poder veure la il·lustració que es descriu ni fer cap pregunta. Quan s'acabi el temps, les persones que han fet el dibuix hauran d'intercanviar les seves “obres” per ser avaluades.

JOC EL PACTO, un joc d’habilitat i engany.

El joc de l’assassí en format joc de taula, ara torna als seus orígens. Si no podeu tenir la versió de EL PACTO, tornem a jugar a l’assassí. A més, us hi hem adjuntat una adaptació feta per l’escola Comenius. Sereu capaces de sobreviure als assassinats i a més a més, endevinar qui és la o el responsable de tantes morts al poble?

JOC DELS CAVALLERS DEL CASTELL, habilitat, coordinació i equilibri.

Fer construccions pot ser senzill, fer-les en equip pot complicar una mica les coses, però fer-les en equip i utilitzar una grua tan especial com la que us farem construir, ja és pa d’un altre paner. Us hi atreviu? Podeu fer-les amb el menor temps possible?

EL JOC DE LES SET DIFERÈNCIES, enginy, observació i imaginació.

Joc de diferències en trobareu a molts llocs, joc de les diferències gegants i del comerç just, haureu de venir a buscar-lo al CeDRe! Però el joc gegant que us proposem és com un diorama vivent, vosaltres sou les peces, i la sala on jugueu, el decorat! Us hi atreviu? Doncs llegiu l’adaptació a passar una bona estona plena de diversió!

Trobareu més propostes amb el hastag #cedreacasa, i us recordem que cada mes enviem el butlletí amb novetats adquirides al fons CeDRe, aquest abril, hem adaptat recursos d’activitats de lleure i de grup per fer també a casa. Les podeu consultar aquí>>