Notícies

20/01/2015

La Coordinadora d’ONG Solidàries renova la seva Junta, amb Pau Lanao al capdavant

L’historiador i periodista Pau Lanao ha estat escollit nou president de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme. Lanao pren així, el relleu a Rafel Villena, que duia 8 anys al capdavant de l’entitat.  Després de la renovació de la Junta, Lluís Puigdemont (Fundació Ser.gi) ocuparà la vicepresidència, Montserrat Fiol (Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí), la Secretaria, i Carme Vinyoles (Associació GRAMC), continua com a tresorera. Anna Bonmatí (Àfrica Viva), Rafel Villena (Llagostera Solidària) i Jordi Planas (Comissió de l’Agenda Llatinoamericana) són vocals en aquesta nova Junta.

Pau Lanao (Anglès, 1955) és historiador i periodista. Juntament amb la periodista Carme Vinyoles, és autor de diversos llibres i articles sobre cooperació i immigració.

Lanao és soci de l’Associació GRAMC entitat de la qual en va ser membre del secretariat permanent, entre els anys 1997 i 2007. Actualment, Lanao forma part de la Comissió de Periodisme Solidari de la delegació de Girona del Col·legi de Periodistes. Està estretament vinculat a la Coordinadora des dels seus inicis, però especialment des de l’any 2006, en què passa a formar part de la Junta, com a vocal.