Notícies

05/07/2017

Recurs del mes de juliol

L'estiu és temps de vacances. Per aquest motiu, el CeDRe us proposa estones de joc amb les darreres novetats que han entrat al fons. Jocs de taula per a totes les edats.

Us recordem que el servei de préstec del CeDRe continua obert però que fem horari intensiu i que per tant, a les tardes trobareu tancat. 

Esperem veure-us ben aviat, mentrestant, us desitjem un molt bon estiu!

Imagine. A partir de 9-10 anys.

A partir d'icones i dibuixos esquemàtics,  haurem d'intentar que la resta de jugadors endevinin l'enigma usant tantes cartes com vulguem i usant-les com ens vingui de gust: fent formes, sobreposant-les, movent-les, tapant part de les cartes amb les nostres mans…

L'única cosa que està prohibit és parlar o fer sons, formar lletres o nombres i fer gestos. Un joc a on el millor requisit és no tenir límits, crear, imaginar i riure a gust quan l'enginy del company o companya de joc ens sorprèn!

Mmm! A partir de 5 anys.

Un joc divertit, d'estratègia i atzar per a mainada. S'hi juga en grup, i cada un dels participants es converteix en ratolí afamat a la recerca del menjar que hi ha al rebost. Però compte! 

El gat de la casa està a punt d'entrar al rebost i cal  aconseguir agafar el menjar abans no arribi ell. Tres daus indiquen quin aliment anem menjant-nos mica en mica....I el gat negre avança...

Bla, Bla, Bla. A partir de 7-8 anys.

Un joc completíssim. Fomenta la comunicació, el llenguatge, l'associació d'idees i la creativitat. També ens fa ser justos amb l'actuació dels altres ja que quan serem jutges, haurem d'escollir la millor jugada d'entre els companys.

Es llança un dau i aquest dóna les instruccions del joc: crear una història curta, fer una associació d'idees o escollir la carta que millor ens identifica... Un joc familiar i de partides ràpides per les tardes caloroses d'estiu.

Magic Maze. A partir de 8 anys. 

Un joc d'equip a on s'identifica clarament que quan juguem en grup, cadascú té un rol a executar i que si aquest no s'executa, l'equip no se'n surt. Per comprovar-ho Magic Maze ens converteix en lladres. 

Un mag, un guerrer, un elf i un nan es veuran obligats a robar en una botiga els articles màgics que han perdut. Per fer-ho però, caldrà ser ràpid i sortir de la botiga abans no siguin vistos pels guardes. Un joc a on no es pot parlar, ni comunicar-se gestualment o visualment si no t'ho permet durant una curta estona el rellotge,  i en el que guanyar la partida depèn de la col·laboració de tots i cadascun dels jugadors.