Notícies

05/06/2009

Recurs del mes de juny

Per aquest mes de juny i coincidint amb el dia del medi ambient que es celebra el dia 5 de juny us proposem un seguit de materials que us permetran treballar aquest tema.

Maleta pedagògica Setmana del medi ambient i el desenvolupament per alumnes de primària. Aquests materials us permetran treballar durant una setmana els temes de Cooperació per al desenvolupament i el Medi ambient a l'escola amb activitats i jocs. Editat per Intermón Oxfam, es presenta dins d'una capsa i conté: 5 carpetes de treball, una guia didàctica, i un vídeo.

 


 

Dossiers informatius de Mans Unides, d'aquesta col·lecció us presentem dos números relacionats amb el medi ambient. El número 15: Gestión Solidaria del Planeta, Seguridad alimentaria ,i el número 16: ¿Una humanidad sedienta? El problema del agua en el mundo.

 

Paisajes Transformados. Edward Burtynsky fotògraf conegut per les seves imatges amb paisatges industrials. Amb aquesta pel·lícula ens mostra mines, dipòsits de residus, camps petroliers i com aquests transformen el nostre entorn. Com en nom el progrés i de la industralització els humans estem canviant el nostre planeta. 

 

 

La Cosecha perversa. Gerard Coffey, Ana Lucía Bravo i Cecília Cherrez. Els boscos, l'aigua, la biodiversitat, les cultures indígenes són avui dia objecte de les últimes onades colonitzadores a l'Equador. Durant l'última decada S'han perdut recursos naturals, econòmics i culturals, i s'ha destruit la soberania i seguretat alimentària. Aquest material està format per un llibre i un CD- Rom.