• Inici>
  • Actualitat>
  • Onze tones de material higiènic pel Sàhara Occidental

Actualitat

26/03/2009

Onze tones de material higiènic pel Sàhara Occidental

La XV Caravana Solidària amb el Sàhara que organitza ACAPS, va sortir dijous passat des de l'Auditori de Girona carregada amb material higiènic. Enguany els campaments sahrauís rebran unes 11 tones de gel, sabó, xampú i altre material recollit arreu de les comarques gironines. Els organitzadors es mostren satisfets ja que, tot i la crisi, la ciutadania ha seguit mostrant la seva solidaritat.

Si bé la recollida de material ha estat sensiblement inferior a la d'altres campanyes, des d'ACAPS-Girona asseguren sentir-se contents per l'alta participació que finalment ha tingut la iniciativa i perquè s'ha assolit plenament una de les finalitats d'aquesta campanya: la sensibilització de la població vers la causa sahrauí.

A les 5 tones i mitja recollides entre el Gironès, el Pla de l'Estany, el Baix Empordà i la Garrotxa, caldrà afegir unes 4 tones més que sortiran de l'Alt Empordà i una tona i mitja més, de Lloret de Mar.

El material recollit a la demarcació s'ajuntarà a Barcelona amb els productes recollits a la resta de Catalunya i arribarà a finals d'abril als campaments sahrauís.