• Inici>
 • Centre de recursos

Centre de recursos

El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat és a L'Espai de Solidaritat:
c/ Mestre Francesc Civil, 3 baixos, 17005 Girona. De 9a 14h i de 16 a 19h. 972 21 99 16

El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat de la Coordinadora d'ONG Solidàries (CeDRe) té com a objectiu crear, organitzar i difondre un fons de recursos educatius i d'investigació en Educació per al Desenvolupament, Pau i Drets Humans, Cooperació i Justícia social, destinat a tota la ciutadania.

El CeDRe ofereix gratuïtament: audiovisuals, bibliografia, jocs de taula i jocs de gran format, exposicions i maletes pedagògiques a qui ho sol·liciti. A més, d'una assessoria i acompanyament individual pel treball de les temàtiques esmentades ja sigui a nivell individual com en grups organitzats.

L'horari de recollida i devolució del material és de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dilluns a dijous de 16h a 19h. Per a assessorament individualitzat sobre els recursos i formacions:  tots els matins i els dimarts de 16 a 19h.

A l'estiu  el CeDRe només obre al matí. Horari d'estiu: de dilluns 26 de juny a dimarts 12 de setembre. Tancat per vacances les setmanes del 7 a l'11 i del 21 al 26 d'agost.

Per a més informació: recursos@solidaritat.org

 

Els materials estan organitzats en 13 grans temes:

 1. Drets
 2. Sexualitat i igualtat de gènere
 3. Economia i desenvolupament
 4. Cooperació
 5. Informació i Documentació
 6. Pau, Antimilitarisme i Conflictes
 7. Política i Relacions internacionals
 8. Solidaritat i ONGD
 9. Cultures i moviments migratoris
 10. Educació
 11. Història, Mediambient i Geografia
 12. Salut
 13. Narrativa

 

Recurs del mes

Recurs del mes de juliol

L'estiu és temps de vacances. Per aquest motiu, el CeDRe us proposa estones de joc amb les darreres novetats que han entrat al fons. Jocs de taula per a totes les edats.

Us recordem que el servei de préstec del CeDRe continua obert però que fem horari intensiu i que per tant, a les tardes trobareu tancat. 

Esperem veure-us ben aviat, mentrestant, us desitjem un molt bon estiu!