Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 

La Fundació SER.GI està cercant, per desenvolupar projectes relacionats amb l'habitatge social a les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà i la Selva, educadors socials, sociòlegs i arquitectes. Les persones interessades podeu enviar el vostre currículum fins al 30 d'abril a info@fundaciosergi.org

NOVACT, Institut Internacional per a l'Acció Noviolenta, cerca una persona responsable del departament d’administració a la seva seu de Barcelona. Si hi esteu interessats podeu llegir el detall de l’oferta en aquest enllaç. Podeu enviar el CV i una carta de motivació fins al 15 de maig al correu electrònic: pilar@novact.org indicant a l’assumpte: Ref: ADMINISTRACIÓ.

NOVACT, Institut Internacional per a l’Acció Noviolenta, cerca una persona responsable per al departament d’Europa de l’entitat a la seva seu de Barcelona. El lloc de treball és a jornada complerta pel període d’un any, podeu veure el detall de l’oferta en el document adjunt. Les persones interessades heu d’enviar el CV i una carta de motivació al correu albert@novact.org indicant a l’assumpte: Ref: EUROPA. El termini de presentació de candidatures finalitza el 20 de maig de 2019 (inclòs).


Demanda de voluntariat

L'associació Valentes i Acompanyades cerca persones voluntàries per col·laborar amb noies que estudien batxillerat i necessiten un reforç en física, química, matemàtiques, filosofia i llengua i literatura catalana i castellana, una estona a la tarda un dia a la setmana. Les persones interessades us hi podeu posar en contacte a través del telèfon 605 254 255 o del correu electrònic valentesiacompanyades@gmail.com

L'associació Legki Yakaru. Aquesta entitat de Banyoles cerca persones voluntàries per al seu projecte "La meva educació". Es tracta d'una aula d'estudi en la que les tasques són ajudar a dinamitzar les sessions i donar suport en el procés educatiu dels infants. Les sessions són els dilluns i els dimecres de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 el primer grup i de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 el segon. Les persones interessades podeu trucar al 602 88 14 84.

L'associació NouSol. L'associació té en marxa dos projectes a nivell local, el Baobab d'intercanvi cultural entre infants i el Reforça't de reforç escolar per a nens i nenes, ambdós a Salt i Girona, i quatre d'internacionals -Guelmim (Marroc), Baan Saan Rak (Tailàndia), Sausapor (Papua) i Bobo Dioulasso (Burkina Faso)- als quals pots participar com a voluntari en qualsevol mes de l’any. Si n'hi ha algun que t'interessi en trobaràs més informació i podràs apuntar-t'hi aquí.

Enginyeria Sense Fronteres cerca una persona voluntària per realitzar les tasques de Tècnic/a Gestió de Residus Sòlids Urbans a Maputo (Moçambic). Podeu veure el detall de l’oferta en el document adjunt. Les persones interessades heu d’enviar el CV i una carta de motivació a elena.erquiaga@isf.es abans del 30 d’abril.

El Consorci per la Normalització Lingüística. A través de la seva àrea de Voluntariat per la Llengua cerca parlants de català per poder conversar en aquesta llengua amb persones que en tenen coneixements bàsics i volen millorar-lo. Trobareu més informació a www.vxl.cat o en el document adjunt.

Càritas Salt cerca persones que tinguin el següent perfil de cares a realitzar diferents tasques de voluntariat a la població:

  • Responsables i compromeses. 
  • Sensibilitzades amb el col·lectiu de persones en risc social.
  • Disposades a treballar en equip i rebre formació.

Aquest és el ventall de tasques a escollir: suport escolar i activitats educatives amb infants i joves; aprenentatge oral del català per a persones nouvingudes; robers, aliments, cosidor,...: acompanyament a gent gran en situació de solitud; acompanyament a la inserció laboral de joves i adults; suport psicològic, activitats formatives, acompanyament; tasques de sensibilització, comunicació, administració...

Poden contactar-hi directament: salt@caritasgirona.cat  972 24 24 72 (de dimarts a divendres) | Càritas Salt, C/ Sant Dionís, 47, Hotel d’Entitats (de dimarts a divendres).

El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat (CeDRe) de la Coordinadora d'ONG Solidàries necessita persones voluntàries per fer guies d’activitats didàctiques de les seves pel·lícules i documentals. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. Les persones interessades podeu trucar al 972 21 99 16 o enviar un correu a recursos@solidaritat.org