Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 
En aquests moments no disposem de cap oferta laboral.
 
Demanda de voluntariat
 
El Servei Civil Internacional (SCI) busca persones voluntàries per coordinar 2 camps de voluntariat a les comarques gironines, així com també a d'altres indrets de Catalunya. Un és el camp "Estiu per la inclusió social" del 2 al 16 de juliol i del 16 al 30 de juliol a Girona i l'altre "Convivint juntes amb la paràlisi cerebral" del 7 al 13 d'agost a Campany. Podeu trobar la informació detallada aquí.
 
El programa Voluntariat per la llengua no s'atura a l'estiu. Durant els mesos de juny i juliol farem parelles lingüístiques perquè es puguin anar trobant fins a principis d'octubre, quan començarà una nova edició. Trobareu la informació detallada aquí.

 

El Punt de Suport al Voluntariat de Salt necessita voluntaris per acompanyar i educar infants, compartir experiències amb avis i àvies, ajudar els joves en la creació de projectes o promoure la igualtat d'oportunitats entre homes i dones. Per a més informació, consulta aquest enllaç.

El Centre de Recursos (CeDRe) de la Coordinadora, necessita persones voluntàries per a fer guies d’activitats didàctiques de pel·lícules i audiovisuals del CeDRe. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. tel. 972 21 99 16 o recursos@solidaritat.org

 OFERTA DE VOLUNTARIAT

  • Enginyera ambiental s'ofereix per assessorar ONG's en projectes d'aigua potable, clavagueram i salubritat.
  • Persona amb experiència en treball en ONG's s'ofereix per assessorar altres ONG's

Si hi esteu interessats truqueu al 972 21 99 16 o escriviu a solidaries@solidaries.org