Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 

El Servei Civil Internacional (SCI) ha obert la convocatòria per cobrir una plaça de responsable de voluntariat local i internacional a la seva seu de Barcelona. Les persones interessades trobareu la informació detallada de la plaça aquí, també hi ha l'enllaç al formulari que podeu omplir fins al 2 de desembre.


Demanda de voluntariat

ASSOCIACIÓ LEGKI YAKARU. Aquesta entitat de Banyoles cerca persones voluntàries per al seu projecte "La meva educació". Es tracta d'una aula d'estudi en la que les tasques són ajudar a dinamitzar les sessions i donar suport en el procés educatiu dels infants. Les sessions són els dilluns i els dimecres de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 el primer grup i de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 el segon. Les persones interessades podeu trucar al 602 88 14 84.

ASSOCIACIÓ NOUSOL. L'associació busca persones voluntàries per als mesos de gener i febrer per participar en un projecte de cooperació d’intercanvi cultural a Guinea Conakry. Podeu consultar-ne la informació aquí.

Així mateix té en marxa quatre projectes més -Guelmim (Marroc), Baan Saan Rak (Tailàndia), Sausapor (Papua) i Bobo Dioulasso (Burkina Faso)- als quals pots participar com a voluntari en qualsevol mes de l’any. Si hi esteu interessats apunteu-vos aquí.

CONSORCI PER LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA. A través de la seva àrea de Voluntariat per la Llengua cerca parlants de català per poder conversar en aquesta llengua amb persones que en tenen coneixements bàsics i volen millorar-lo. Trobareu més informació a www.vxl.cat o en el document adjunt.

CÀRITAS SALT. Persones que tinguin el següent perfil de cares a realitzar diferents tasques de voluntariat a la població:

  • Responsables i compromeses. 
  • Sensibilitzades amb el col·lectiu de persones en risc social.
  • Disposades a treballar en equip i rebre formació.

Aquest és el ventall de tasques a escollir: suport escolar i activitats educatives amb infants i joves; aprenentatge oral del català per a persones nouvingudes; robers, aliments, cosidor,...: acompanyament a gent gran en situació de solitud; acompanyament a la inserció laboral de joves i adults; suport psicològic, activitats formatives, acompanyament; tasques de sensibilització, comunicació, administració...

Poden contactar-hi directament: salt@caritasgirona.cat  972 24 24 72 (de dimarts a divendres) | Càritas Salt, C/ Sant Dionís, 47, Hotel d’Entitats (de dimarts a divendres).

CENTRE DE RECURSOS PER LA PAU I LA SOLIDARITAT DE LA COORDINADORA. El CeDRe de la Coordinadoranecessita persones voluntàries per a fer guies d’activitats didàctiques de pel·lícules i audiovisuals del CeDRe. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. tel. 972 21 99 16 o recursos@solidaritat.org

 

OFERTA DE VOLUNTARIAT

  • Enginyera ambiental s'ofereix per assessorar ONG's en projectes d'aigua potable, clavagueram i salubritat.
  • Persona amb experiència en treball en ONG's s'ofereix per assessorar altres ONG's

Si hi esteu interessats truqueu al 972 21 99 16 o escriviu a solidaries@solidaries.org