Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 
L'ONG Cooperacció cerca un tècnic/a responsable de Projectes de Cooperació Internacional per treballar a la seva seu de Barcelona. Les persones interessades han de fer arribar el seu CV amb una carta de motivació, abans del dia 22 de maig del 2018 a seleccion@cooperaccio.org , indicant la referència "oferta tècnica responsable de cooperació al desenvolupament". Més informació aquí.

 

FundiPau, una ONG catalana dedicada a la promoció de la cultura de pau, vol cobrir dues places dins del seu equip professional. Una és de Tècnic/a de Projectes i l’altra de Responsable d’Administració (podeu veure el detall de les ofertes en els documents adjunts). En ambdós casos el lloc de treball és a la seva seu de Barcelona, la incorporació el mes de juny i la jornada laboral de 20 hores setmanals. Les persones interessades podeu enviar el CV i carta de motivació (tot indicant clarament ‘Plaça Projectes’ o ‘Plaça Administració’) a FundiPau fins el 31 de maig de 2018 (preferentment per correu postal a: FundiPau Av. Meridiana, 30-32, esc. A, entl. 2a 08018 Barcelona, o bé per correu electrònic a: info@fundipau.org).

L’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha obert una convocatòria per al lloc de director/a. Es tracta d’un contracte laboral d’alta direcció per un període de 5 anys. Cal tenir titulació universitària de grau superior i un bon domini oral i escrit del català, del castellà i de l’anglès (veieu els detalls de l’oferta en el document adjunt). Les persones que hi estiguin interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 20 de juny a l’adreça selecciodireccio.icip@gencat.cat, enviant el seu currículum i acompanyant-lo amb una carta de presentació, explicitant les raons que la porten a presentar la seva candidatura i la seva motivació per al lloc, i una declaració responsable conforme la informació declarada és fidedigna i que s’està en condicions, si així es demana, de presentar-ne constància documentada.


Demanda de voluntariat

Càritas de Salt cerca persones amb el següent perfil de cares a realitzar diferents tasques de voluntariat a la població.

  • Responsables i compromeses. 
  • Sensibilitzades amb el col·lectiu de persones en risc social.
  • Disposades a treballar en equip i rebre formació.

Aquest és el ventall de tasques a escollir: suport escolar i activitats educatives amb infants i joves; aprenentatge oral del català per a persones nouvingudes; robers, aliments, cosidor,...: acompanyament a gent gran en situació de solitud; acompanyament a la inserció laboral de joves i adults; suport psicològic, activitats formatives, acompanyament; tasques de sensibilització, comunicació, administració...

Poden contactar-hi directament: salt@caritasgirona.cat  972 24 24 72 (de dimarts a divendres) | Càritas Salt, C/ Sant Dionís, 47, Hotel d’Entitats (de dimarts a divendres).

 
El Centre de Recursos (CeDRe) de la Coordinadora, necessita persones voluntàries per a fer guies d’activitats didàctiques de pel·lícules i audiovisuals del CeDRe. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. tel. 972 21 99 16 o recursos@solidaritat.org

 

OFERTA DE VOLUNTARIAT

  • Enginyera ambiental s'ofereix per assessorar ONG's en projectes d'aigua potable, clavagueram i salubritat.
  • Persona amb experiència en treball en ONG's s'ofereix per assessorar altres ONG's

Si hi esteu interessats truqueu al 972 21 99 16 o escriviu a solidaries@solidaries.org