Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 

SETEM cerca una persona Responsable de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica i de la nova Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques per a la seva seu de Barcelona. Les persones interessades podeu enviar el vostre CV i una carta de motivació a rrhh@setem.org amb la referència “Oferta de treball: Responsable Comerç Just i Finances Ètiques” fins al diumenge 26 d’agost. Trobareu els detalls de l’oferta en el document adjunt.


Demanda de voluntariat

L’associació NouSol busca persones voluntàries per als mesos de gener i febrer per participar en un projecte de cooperació d’intercanvi cultural a Guinea Conakry. Podeu consultar-ne la informació aquí.

Així mateix té en marxa quatre projectes més -Guelmim (Marroc), Baan Saan Rak (Tailàndia), Sausapor (Papua) i Bobo Dioulasso (Burkina Faso)- als quals pots participar com a voluntari en qualsevol mes de l’any. Si hi esteu interessats apunteu-vos aquí.

 

Càritas de Salt cerca persones amb el següent perfil de cares a realitzar diferents tasques de voluntariat a la població.

  • Responsables i compromeses. 
  • Sensibilitzades amb el col·lectiu de persones en risc social.
  • Disposades a treballar en equip i rebre formació.

Aquest és el ventall de tasques a escollir: suport escolar i activitats educatives amb infants i joves; aprenentatge oral del català per a persones nouvingudes; robers, aliments, cosidor,...: acompanyament a gent gran en situació de solitud; acompanyament a la inserció laboral de joves i adults; suport psicològic, activitats formatives, acompanyament; tasques de sensibilització, comunicació, administració...

Poden contactar-hi directament: salt@caritasgirona.cat  972 24 24 72 (de dimarts a divendres) | Càritas Salt, C/ Sant Dionís, 47, Hotel d’Entitats (de dimarts a divendres).

 
El Centre de Recursos (CeDRe) de la Coordinadora, necessita persones voluntàries per a fer guies d’activitats didàctiques de pel·lícules i audiovisuals del CeDRe. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. tel. 972 21 99 16 o recursos@solidaritat.org

 

OFERTA DE VOLUNTARIAT

  • Enginyera ambiental s'ofereix per assessorar ONG's en projectes d'aigua potable, clavagueram i salubritat.
  • Persona amb experiència en treball en ONG's s'ofereix per assessorar altres ONG's

Si hi esteu interessats truqueu al 972 21 99 16 o escriviu a solidaries@solidaries.org