Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 

Entrepobles cerca, per a la seva seu a Barcelona, una persona per coordinar el projecte “Des del municipalisme fem xarxa europea front els Tractats de Lliure Comerç”. La jornada és de 20 hores setmanals pel període d’un any. Podeu veure totes les condicions en el document adjunt. Les persones interessades han d’enviar el seu CV i carta de motivació al correu educacio@entrepobles.org, a l’atenció de Montserrat Carrillo, el termini de presentació acaba el 10 d’octubre.

L’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) ha obert una convocatòria per a una plaça de personal expatriat a Tunísia. Les persones interessades heu d’enviar el CV amb fotografia i carta de motivació sobre el lloc de treball a magreb@acpp.com abans del 26 de setembre de 2018, incloent en l'assumpte PLAÇA PERSONAL EXPATRIAT TUNÍSIA + NOM I COGNOMS. Podeu veure tota la informació referent a l’oferta en el document adjunt.

Arquitectura Sense Fronteres necessita incorporar a partir del mes d’octubre una persona al seu equip de Barcelona, per a la coordinació i dinamització del grup de treball (GT) de cooperació local. Les persones interessades heu d’enviar el CV i una carta de motivació a l'adreça catalunya@asfes.orgamb l’assumpte: Convocatòria Coordinació Local, abans del 25 de setembre a les 20h. Podeu veure tota la informació referent a l’oferta en el document adjunt.


Demanda de voluntariat

L’associació NouSol busca persones voluntàries per als mesos de gener i febrer per participar en un projecte de cooperació d’intercanvi cultural a Guinea Conakry. Podeu consultar-ne la informació aquí.

Així mateix té en marxa quatre projectes més -Guelmim (Marroc), Baan Saan Rak (Tailàndia), Sausapor (Papua) i Bobo Dioulasso (Burkina Faso)- als quals pots participar com a voluntari en qualsevol mes de l’any. Si hi esteu interessats apunteu-vos aquí.

 

El Consorci per la Normalització Lingüística a través de la seva àrea de Voluntariat per la Llengua cerca parlants de català per poder conversar en aquesta llengua amb persones que en tenen coneixements bàsics i volen millorar-lo. Trobareu més informació a www.vxl.cat o en el document adjunt.

 

Càritas de Salt cerca persones amb el següent perfil de cares a realitzar diferents tasques de voluntariat a la població.

  • Responsables i compromeses. 
  • Sensibilitzades amb el col·lectiu de persones en risc social.
  • Disposades a treballar en equip i rebre formació.

Aquest és el ventall de tasques a escollir: suport escolar i activitats educatives amb infants i joves; aprenentatge oral del català per a persones nouvingudes; robers, aliments, cosidor,...: acompanyament a gent gran en situació de solitud; acompanyament a la inserció laboral de joves i adults; suport psicològic, activitats formatives, acompanyament; tasques de sensibilització, comunicació, administració...

Poden contactar-hi directament: salt@caritasgirona.cat  972 24 24 72 (de dimarts a divendres) | Càritas Salt, C/ Sant Dionís, 47, Hotel d’Entitats (de dimarts a divendres).

 
El Centre de Recursos (CeDRe) de la Coordinadora, necessita persones voluntàries per a fer guies d’activitats didàctiques de pel·lícules i audiovisuals del CeDRe. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. tel. 972 21 99 16 o recursos@solidaritat.org

 

OFERTA DE VOLUNTARIAT

  • Enginyera ambiental s'ofereix per assessorar ONG's en projectes d'aigua potable, clavagueram i salubritat.
  • Persona amb experiència en treball en ONG's s'ofereix per assessorar altres ONG's

Si hi esteu interessats truqueu al 972 21 99 16 o escriviu a solidaries@solidaries.org