Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals
 

Brigades Internacionals de Pau (PBI) de Catalunya, requereix la incorporació d'una persona per tal d'assumir les tasques de coordinació de l'entitat. PBI és una organització no governamental que realitza acompanyament a persones defensores de drets humans en risc, per tal de protegir la seva seguretat i procurar obrir i protegir l'espai en què actuen, per tal que puguin exercir el seu treball en defensa dels drets humans. Els principis que guien el treball de PBI són la no-violència, no-ingerència i el no partidisme.

Les persones interessades heu d’enviar el currículum i carta de motivació a catalunya@pbi-ee.org posant com a referència Coordinació PBI Catalunya abans del dimecres 22 de febrer. Més detalls de l’oferta aquí.

 

La Fundació Proide cerca una persona voluntària al Perú per donar suport a la gestió de projectes, comunicació i voluntariat de l'Asociación TARPUSUNCHIS que treballa pel dret a l'educació sobre col·lectius vulnerables. Durant aquest voluntariat es treballarà sobre projectes enfocats en les necessitats reals d'aquesta ONGD, ubicada a la ciutat de Lima, però amb intervenció regular a diferents punts del país.

Les persones interessades heu d’enviar el currículum i carta de motivació a proide@fundacioproide.org posant com a referència Voluntariat gestió projectes Perú abans del dilluns 6 de març. Més detalls de l’oferta aquí.

 
Demanda de voluntariat
 
L'agrupació interparroquial de Càritas de Salt necessita persones voluntàries per als següents projectes i dins d'aquests horaris. Si hi esteu interessats podeu trucar al 972 24 24 72 o escriure a: salt@caritasgirona.cat
 
  • Dilluns al matí de 10h a 12h, al Rober dels edificis Sant Jaume.
  • Dilluns o dimarts a la tarda de 17.30h a 19.30h, al Rober del carrer Pacheco.
  • Dimarts i dijous a la tarda de 17h a 19.15h, al SIE Secundària (reforç escolar i habilitats socials a alumnes de 1r i 2n d’ESO).
 

Voluntariat per la Llengua és un programa de foment de l'ús social del català que neix al CPNL l'any 2002, al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Cornellà. L’any 2003, a partir de l’èxit i la força d’aquesta experiència, amb l'impuls de la Generalitat de Catalunya, el programa es va fent extensiu als altres CNL. Al CNL de Girona el programa es desenvolupa en aquests municipis. Vols fer-te'n voluntari/a?

Més informació>>

El Punt de Suport al Voluntariat de Salt necessita voluntaris per acompanyar i educar infants, compartir experiències amb avis i àvies, ajudar els joves en la creació de projectes o promoure la igualtat d'oportunitats entre homes i dones. Per a més informació, consulta aquest enllaç.

 

L’Associació Legki Yakaru cerca persones voluntàries per ajudar a fer els deures a nens i nenes de Banyoles amb risc d’exclusió social (primària i ESO). Flexibilitat d’horaris i de durada segons disponibilitat, dins d’aquestes franges horàries: dilluns i dimarts de 18 a 20.30h i dimecres de 19.30 a 21h.

Contactes: Eli 649 634 030 (vespres), Dialla 602 881 484, Fatu 602 154 512 o al correu-e linkcaong@gmail.com

 

El Centre de Recursos (CeDRe) de la Coordinadora, necessita persones voluntàries per a fer guies d’activitats didàctiques de pel·lícules i audiovisuals del CeDRe. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. tel. 972 21 99 16 o recursos@solidaritat.org

 

 OFERTA DE VOLUNTARIAT

  • Enginyera ambiental s'ofereix per assessorar ONG's en projectes d'aigua potable, clavagueram i salubritat.
  • Persona amb experiència en treball en ONG's s'ofereix per assessorar altres ONG's

Si hi esteu interessats truqueu al 972 21 99 16 o escriviu a solidaries@solidaries.org