Actes Webmail

notícies

20/05/12

A favor i en contra...


A favor i en contra...

Tothom està d'acord en què cal lluitar contra la pobresa. En el cas de la Marató contra la Pobresa de TV3, però, no tothom coincideix a valorar positivament la iniciativa, pel perill que no s'arribi a denunciar els veritables culpables que ens han dut fins aquí, però també per la participació d'empreses sospitoses com Abertis, La Caixa o El Corte Inglés. Us proposem alguns articles.

 

Una marató (im)prescindible, d'Albert Sales, al seu bloc +Arguments?

La marató dels hipòcrites: motius per un boicot, de la Redacció de l'Agència Catalana Alternativa de Notícies.

La maratón de la pobreza: un ejemplo para entender la dinàmica presente y futura del capitalismo, per Josep Manel Busqueta, del Seminari d'Economia Crítica Taifa.

10 raons per lluitar contra la pobresa, aquí i arreu!, per Canal Solidari. En aquest article es mostren algunes de les lluites i reivindicacions de les entitats i moviments que treballen per acabar amb la pobresa, a Catalunya i arreu.

La pobresa té causes. Les causes tenen responsables. La pobresa té responsables, per Iolanda Fresnillo.

I el contraanunci que està circul·lant:

http://www.solidaries.org/uploads/news/id2200/Hes_POBLE.jpg


Següent: Qui sombutlletí solidari


Entitats en conveni amb la Coordinadora El Punt Ajuntament de Girona Col.legi de Periodistes de Catalunya Oficina de Cooperació per al Desenvolupament Ajuntament de Figueres Voluntariat per la llengua
Entitats en conveni amb la Coordinadora El Dimoni de Santa Eugènia de Ter ONGC Diputació de Girona Biblioteca de la UdG

Coordinadora d’ONG Solidàries - Espai de Solidaritat, c/ Mestre Francesc Civil, 3, 17005 de Girona Tel. 972 21 99 16 solidaries@solidaries.org