08/07/2020

2019: l'any del 25è aniversari

Una de les coses que recordem a la Memòria del 2019 és el 25è aniversari de la Coordinadora d'ONG Solidàries. Un aniversari que va servir per retrobar-nos, fer autocrítica, posar en valor la feina feta al llarg de tots aquests anys i per iniciar un treball de reflexió sobre els reptes de futur. Us avancem la versió digital de la memòria 2019, que repartirem en paper, a l'assemblea de setembre. 

06/07/2020

Com ha afectat la pandèmia a la pau i la seguretat?

Més inseguretat, més desigualtat, vulneracions de drets...la pandèmia ha obtingut respostes diferents segons els països. L'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) presenta el projecte “#COVIDPEACE: Impactes de la covid en la pau i la seguretat" per reflexionar-hi.

03/07/2020

Viatge al cor de la malària

El maig de l'any 2008, Miquel Ruiz, de Fotògrafs per la Pau, iniciava un viatge per documentar "un viatge a l'epicentre del país amb més malària de l'Àfrica", diu el fotoperiodista, i per repartir medicines i material sanitari. Una selecció de les fotografies d'aquell viatge a Libèria han quedat recollides ara en un llibre digital. Fotos: Miquel Ruiz

29/06/2020

Camps de treball per aquest estiu

El Servei Civil Internacional disposa de molts projectes de voluntariat de curta durada durant l’estiu que busquen voluntàries. Troba el teu camp de treball per aquest estiu!

Opinió
Tot anirà bé. Per a qui?

PER ANNA DOMÍNGUEZ I MARTA PALAU. Les dues autores reflexionen sobre la diferent afectació del COVID 19 a les vides de les dones i els homes. Un clar exemple: l'augment de la violència masclista durant el confinament.

Opinió
Darrera de la crua realitat dels temporers colombians

PER JOSÉ ÁNGEL LONDOÑO ORTIZ. Article sobre la precarietat que pateixen molts temporers agrícoles, coincidint amb la nova campanya agrícola.

Centre de recursos

Troba aquí el teu recurs

Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat