Organigrama

En l'organigrama de la Coordinadora hi trobem el Secretariat Permanent de la Coordinadora, format per gent voluntària que prové d'entitats associades, i les tres persones de l'equip tècnic.

SECRETARIAT

Pau Lanao. President

Lluís Puigdemont (Fundació Ser.gi). Vicepresident

Montse Fiol (ACAPS-Girona). Secretària

Eder Javier Aspuac Castro. Tresorer (Fundació Utopia)

Jordi Planas (Comissió Agenda Llatinoamericana)

 

EQUIP TÈCNIC

Secretaria i Entitats: Un dels nostres eixos de treball és el suport, l'assessorament i la informació a entitats i ciutadania. En aquest sentit, l'atenció al públic és una altra de les vies per apropar la tasca de les entitats solidàries a la ciutadania de la nostra demarcació. L'encarregat és en Carles Serra, que també s'ocupa de l'assessorament a les entitats i en especial, de la coordinació de les entitats de codesenvolupament. També és el representant de la Coordinadora a la Xarxa de Lluita pels Drets Socials i el representant tècnic a la Diputació de Girona a: solidaries@solidaries.org 

Educació pel Desenvolupament: La Coordinadora disposa del Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat on hi trobareu exposicions, pel·lícules en dvd, jocs, llibres, etc., a disposició de tothom. La persona que s'encarrega de la gestió dels recursos educatius és la Núria Cuadrat: recursos@solidaritat.org I a més, des de la Coordinadora es fan dinàmiques de solidaritat i tallers per a nens i nenes als centres educatius de les comarques gironines. La Núria és també la representant tècnica al Consell Municipal de Cooperació de l'Ajuntament de Girona i al Consell Català de Cooperació.

Comunicació pel Desenvolupament: Des d'aquesta àrea fem difusió en diversos mitjans de comunicació propis i externs, de totes les campanyes i iniciatives que duen a terme la Coordinadora i les seves entitats. Però a més, fem assessorament en comunicació per a totes les entitats que ho necessitin. Aquesta àrea també té un paper cabdal en la producció de materials i campanyes de sensibilització. La persona encarregada és la Sònia Cervià i Vidal: comunicacio@solidaritat.org També és la representant de la Coordinadora a la Comissió de Periodisme Solidari de la delegació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

VOLUNTARIAT

Igualment, la Coordinadora d'ONG Solidàries i el Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat no seria el què és sense les  col·laboracions desinteressades de membres d'entitats i voluntaris/es a títol individual.

  • Jon Giere (dissenyador gràfic): Suport en l'elaboració d'anuncis i altres materials gràfics del CeDRe de la Coordinadora