Notícies

 • Pàgina 3 de 381
 • 08/09/2021

  Una trentena d'activitats educatives sobre valors, drets i solidaritat

  La Coordinadora d’ONG Solidàries recull en un catàleg en línia trenta-tres activitats educatives que una vintena d'entitats solidàries gironines ofereixen per al curs 2021-2022. Són propostes molt diverses per a bastir una ciutadania més crítica i inclusiva.

 • 06/09/2021

  Nova edició del Concurs de Fotografia Solidària

  L'Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria del Concurs de Fotografia Solidària, que té per objectiu donar a conèixer la situació i condicions de vida de la població de països desafavorits d'arreu, i fer-les visibles per tal de sensibilitzar i crear consciència crítica entre la ciutadania gironina.

 • 02/09/2021

  Recurs del mes de setembre

  Les entitats de la Coordinadora d’ONG Solidàries i l’Alt Maresme, ofereixen activitats diverses per a totes les edats i tipus de centres amb l’objectiu de sensibilitzar, donar a conèixer i treballar valors i realitats per a l’enfortiment d’una comunitat crítica, inclusiva i compromesa amb la pau, la reducció de les desigualtats i els drets humans.

  Per aquest motiu, us fem arribar el catàleg del nou curs 2021-22 que recull la oferta (en la seva majoria, gratuïta) tant per a centres educatius, com per a associacions i centres d’educació no formal.

  Podeu descarregar-vos directament el dossier en format PDF, o veure'n el catàleg en els dos enllaços adjunts. Us en passem el llistat perquè amb un cop d'ull tingueu informació sobre les edats.

   

   

 • 31/08/2021

  Facilitem vies segures per a l'acollida de les persones refugiades afganeses

  Davant la greu situació que es viu a l'Afganistan després del retorn del règim talibà, des de la Coordinadora d'ONG Solidàries hem emès el següent comunicat.

 • 30/08/2021

  30 anys, 3000 articles, 700 autors i autores 

  La campanya de sensibilització de l’Agenda Llatinoamericana celebrarà el seu 30è aniversari el proper diumenge, 5 de setembre, amb un acte que comptarà amb el filòsof Josep Maria Terricabras, i la representació de l’obra de teatre “Una vida, tenim”, a càrrec del Grup de Teatre Can Sagrera. La celebració serà a les 18h., a l’Auditori de La Mercè de Girona.

 • 27/08/2021

  El voluntariat, protagonista dels nous punts de llibre

  Cinc persones que formen part de diverses entitats de la Coordinadora d’ONG Solidàries són les encarregades d’exposar alguns dels motius pels quals dediquen part del seu temps a l’activisme.

 • 27/08/2021

  Homenatge a Miquel Soler Roca

  Coincidint amb el Dia Internacional de l’Alfabetització, el dimecres 8 de setembre, diverses entitats catalanes organitzem un acte d’homenatge al mestre Miquel Soler Roca.

 • 27/07/2021

  Demanem aturar l'ampliació dels aeroports de Barcelona i Madrid

  Malgrat l'evident incomptabilitat amb els compromisos climàtics, diversos projectes contemplen les ampliacions dels aeroports de Barcelona i Madrid. Ens sumem al centenar d'entitats que reclamen paralitzar aquests projectes, completament negacionistes amb el canvi climàtic.

 • Pàgina 3 de 381