24/01/2012

Aturem les retallades! Aquest dissabte, manifestació!

La plataforma Prou Retallades, en la que també hi participa la Coordinadora d'ONG Solidàries, convoca una manifestació contra les retallades aquest dissabte 28 de gener, a Girona, amb els lema «No a la dictadura financera. Aturem les retallades! No és una crisi, és una estafa». La convocatòria és a les 12 del migdia a la rotonda de Correus i s'anirà fins a la plaça Pompeu Fabra, davant l'edifici de la Generalitat. L'acció s'emmarca també en les propostes del Fòrum Social Català, que davant el 15-M i la crisi global en la que ens trobem immersos, ha modificat el format habitual, per afavorir «l'articulació de respostes i pràctiques mobilitzadores». La convocatòria també és una protesta per la celebració del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, on se citen els més rics per consolidar el neoliberalisme.

En el cas de Girona i comarques, des de la plataforma Prou Retallades, es vol denunciar les polítiques injustes de retallades indiscriminades i els increments de preus que perjudiquen fonamentalment les classes populars. 

Les entitats que formen part d'aquesta plataforma (sindicats, solidàries, socials, etc.) consideren que hi ha alternatives, i reclamen la defensa de l'Estat del Benestar, en tant que pilar fonamental de la nostra idiosincràsia com a poble, que exigeix poder construir el seu futur sobre les bases de la solidaritat i la justícia social.

Podeu llegir manifest sencer>>

Descarrega el teu CARTELL i enganxa'l al teu municipi >>