26/05/2015

Curs d'Estiu en Gestió de Respostes a Emergències Humanitàries

El Departament d’Infermeria de l’UdG i la Fundació Universitat de Girona organitzen la primera edició del curs d’estiu en Gestió de Respostes a Emergències Humanitàries, que tindrà lloc a la Facultat d’Infermeria, al Campus Centre, del 13 al 17 de juliol. Els estudiants de la UdG que hi participin podran reconèixer un ECTS.

Adreçat a futurs professionals i també a professionals que considerin l’acció humanitària com una possible sortida laboral, el programa té l’objectiu de conèixer els elements principals i les problemàtiques mèdiques i humanitàries que pateixen les víctimes de conflicte, epidèmies, crisis nutricionals i desastres naturals en països empobrits. A més, també proporciona les eines per aplicar les diferents tipologies de resposta que ofereixen organitzacions humanitàries a aquestes diferents crisis.

Els docents del curs són professionals que han treballat a països com Angola, Malawi, República Democràtica del Congo, Sudan, Somàlia i Amèrica Llatina, entre molts d’altres.

Dins l’equip, podem trobar l’expert en acció humanitària, Xavier Batrolí, el metge i màster en Medicina Tropical, David Noguera, el professional del món humanitari, Raimon Piferrer, l’enginyer industrial mecànic, Marc Salvadó, l’enginyeria tècnica en Química Industrial, Montserrat Serra, l’experta en Malalties Tropicals i Salut Internacional, Imma Ventura, i les professores del Departament d’Infermeria a la UdG, Anna Bonmatí i Cristina Bosch.

El preu del curs és de 70€, i inclou 25 hores lectives en català de dilluns a dijous de 15 a 19h i divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h.

Per a més informació sobre el programa i el procés d'inscripció, podeu consultar l'apartat de Formació.