18/05/2014

Mirades plurals

L'àrea de Benestar del Consell Comarcal  de l'Alt Empordà participa, junt amb 10 socis europeus, en el Projecte Europeu Labour Plus, que té com a finalitat l'intercanvi d'experiències i el disseny d'una eina d’integració laboral per millorar la situació sociolaboral de la població jove d’origen immigrat. És una jornada per reflexionar sobre com es treballa la diversitat a l'Alt Empordà i al conjunt de Catalunya. La formació està prevista el 4 de juny al mateix consell comarcal.

L’àrea de Benestar coordina els continguts del projecte i en el marc de l'intercanvi de bones pràctiques que promou aquest projecte, vol promoure la innovació en la gestió de la diversitat des del territori i des de diferents àmbits d'intervenció com ara l'educatiu, el social, el laboral, el lleure, el de la salut, el cultural, l'associatiu, l'esportiu i el dels mitjans de comunicació.

Durant la jornada, es projectarà el vídeo «Mirades Plurals: la gestió de la diversitat a l'Alt Empordà» i es presentarà la publicació que porta el mateix nom i que serà distribuïda entre els assistents.

Per a formalitzar la inscripció podeu enviar un correu electrònic: ssocials@altemporda.cat o bé trucar al telèfon: 972 670 050