13/07/2008

Presentació Bases Concurs "Premi a la difusió del decreixement"

CONVOCATÒRIA

Presentació de les bases del concurs "Premi a la difusió del decreixement"

El proper dimecres 30 de juliol a les 11h del matí es presentaran les bases del Premi a la difusió del decreixement organitzat per la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana. L'acte de presentació, que es celebrarà a l'Estació Espai Jove i Solidari comptarà amb la intervenció de l'educador i museòleg Joan Surroca.

Difondre els principis del decreixement sostenible com a alternativa al creixement il·limitat és un dels principals objectius d'aquest concurs que es posa en marxa enguany. Es premiarà, doncs, aquells cursos, conferències, treballs de recerca, realització de material audiovisual, així com qualsevol tipus d'accions directes que contribueixin en la difusió del decreixement.

El decreixement sostenible és un moviment obert que pretén alçar-se com a alternativa al consum desmesurat que caracteritza el sistema econòmic actual. Optimitzar l'ús d'energia, fomentar l'agricultura ecològica i el localisme agropecuari, o deixar de malbaratar els 500.000 milions de dòlars que es gasten en publicitat són algunes de les mesures que defensa el decreixement sostenible per tal d'aconseguir una economia més igualitària i respectuosa amb el medi ambient.


DIA: dimecres 30 de juliol
HORA: 11h
LLOC: Estació. Espai Jove i Solidari.

Més informació: Marc Plana 685 899 941