05/02/2020

Renovem el web de la Coordinadora

Si us hi fixeu bé, aquesta setmana trobareu alguns canvis al web. Des de fa uns mesos que hi hem estat treballant amb l'objectiu de millorar la navegació i actualitzar la imatge del Solidaries.org- portal solidari de les comarques gironines-, coincidint amb el 25è aniversari de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

L'última renovació del web la vam fer l'any 2015 i ara calia una actualització.  D'entre les novetats, destaquem que hem fet més accessible tres dels apartats més visitats, ja  a la pàgina d'inici: la Borsa de Treball i Voluntariat, el Directori d'Entitats i el CeDRe. A més de disposar d'un accés directe, en el cas del CeDRe, hem incorporat un cercador per facilitar la cerca de material a tothom qui ho desitgi.

Per contra, us costarà una mica més trobar l'accés a les actes de les assembles mensuals. Les trobareu a sota de tot i, com sempre, necessitareu, en ser un espai intern, l'usuari i la clau de pas, que se us facilitarà des de l'equip tècnic, si l'heu oblidat.

Un altre aspecte que hem millorat i que seguiren renovant i canviant en els pròxims mesos, és la incorporació de més imatge en tots els apartats. Estem renovant les fotografies, però a més, em alguns apartats hem afegit una galeria fotogràfica. Amb la voluntat de renovació i simplificació, també hem fet alguns canvis al menú, compactant-lo, i ara les xarxes, seran accessibles només des de la part superior. Són molts canvis que afecten també a la part  menys visible de gestió interna i autoedició.

I no tan sols veureu el web canviat sinó que rebreu els butlletins amb una interfície renovada: tant el Solidaries.org - que incorpora l'actualitat i l'agenda setmanal de la solidaritat gironina- , com el Recurs del Mes que s'envia des del CeDRe amb propostes de recursos educatius i les novetats que es van incorporant al fons bibliogràfic de Pau i Drets Humans. En tots dos casos, s'incorpora la possibilitat de donar-se d'alta a l'altre butlletí perquè el que volem és anar sumant usuàries a totes dues eines de difusió. Atenent les demandes que algunes de vosaltres heu fet, s'incorporarà al butlletí Solidaries.org aquells articles d'opinió nous que es gestionen per a diversos mitjans de comunicació i que s'acaben pujant a l'apartat d'opinió del Solidaries.org.

En l'apartat actualitat, també hi ha novetats. Hem redimensionat l'agenda a la pàgina d'inici i en l'apartat de les notícies, veureu que es poden incloure articles relacionats amb el contingut que ja s'han publicat anteriorment al nostre web, o bé recursos que serveixin per treballar algun aspecte vinculat al tema central  de la informació. Esperem que les novetats, us facilitin i millorin la navegació!

Actualitat relacionada