Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals

En aquests moments no disposem de cap oferta laboral.

  Oferta de voluntariat

Les persones que formen part de l’ONG gironina Munduko Lagunak, s’ofereixen per col·laborar de manera voluntària amb altres ONG de les comarques gironines tant en les tasques que estan fent amb les persones d’aquí com en la difusió d’actes, organització de campanyes, etc. La majoria dels seus membres són del camp sanitari tot i que també compten amb treballadores socials, fotògrafs. Si hi esteu interessats us podeu posar en contacte amb ells al correu mundukolagunak@gmail.com i al 627 587 740.

Demanda de voluntariat

L'associació NouSol té en marxa dos projectes a nivell local, el Baobab d'intercanvi cultural entre infants i el Reforça't de reforç escolar per a nens i nenes, ambdós a Salt i Girona, i quatre d'internacionals -Guelmim (Marroc), Baan Saan Rak (Tailàndia), Sausapor (Papua) i Bobo Dioulasso (Burkina Faso)- als quals pots participar com a voluntari en qualsevol mes de l’any. Si n'hi ha algun que t'interessi en trobaràs més informació i podràs apuntar-t'hi aquí.

L'associació NouSol desenvolupa un casal d'estiu entre Salt i Girona per a infants i joves en situació de vulnerabilitat i busca voluntaris/es per a dur a terme les activitats de lleure i  educatives. També busca advocats i advocades per fer de voluntaris/es al projecte Espai Jurídic en les matèries d'estrangeria, dret de família i habitatge. Per apuntar-te o demanar més informació dels projectes a Catalunya pots apuntar-te aquí.

A nivell internacional actualment té disponibles dos projectes, un a Burkina Faso per treballar en un centre de dia i d'urgència per a infants i joves en situació de vulnerabilitat. I l'altre a Tailàndia per a treballar en una casa d'acollida i fer de mestre de llengua anglesa. Per apuntar-te o demanar més informació als projectes internacionals pots apuntar-te aquí.

Càritas de Salt necessita persones voluntàries per reforçar algun torn dels matins de dilluns a divendres o de les tardes de dimecres i dijous del CDA (Centre de Distribució d’Aliments de Salt). Les persones interessades podeu trucar al 619 536 783 o escriure: a voluntariat.salt@caritasgirona.cat

Càritas Diocesana de Girona, necessita persones compromeses que puguin realitzar tasques de voluntariat per donar més oportunitats a les persones que estan en situació de vulnerabilitat.

Per tot l'any necessitem persones voluntàries  per poder garantir la continuïtat dels Centres de Distribució d'Aliments o dels Robers. 

Per l'inici del curs escolar 2021-2022, necessitarem a persones voluntàries pels serveis de suport educatiu,  pels tallers d'aprenentatge de llengua per a persones nouvingudes i l'acompanyament a la inserció laboral de joves i adults,  entre d’altres, arreu de tota la diòcesi de Girona.

Les persones que estiguin interessades en realitzar un voluntariat a Càritas poden dirigir-se a la seva Càritas local, o bé trucar el telèfon 972 20 49 80 o omplir el formulari de la pàgina web. 

 

Som-Fundació és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. Compta amb un programa de voluntariat per tal de donar suport i acompanyament a aquelles persones usàries que es troben més soles i amb menys xarxa familiar. Cerquen una persona voluntària que pugui acompanyar una noia gironina de 20 anys a fer alguna activitat de lleure (passejar, fer un toc) cada quinze dies o tres setmanes, alguna tarda o cap de setmana en funció de la seva disponibilitat. Les persones interessades podeu escriur al correu voluntariat@somfundacio.org o trucar al 650007711.

 

El Voluntariat per la llengua (VxL) del Consorci per a la Normalització Lingüística ha redefinit la seva activitat i es concentra ara en la formació de parelles lingüístiques només en la modalitat virtual. Si esteu interessats a participar-hi –tant si és com a aprenent o si ho feu com a voluntari- podeu entrar en aquest enllaç, llegir-ne la informació i apuntar-vos-hi.  

 
T’indignes davant de les injustícies globals? Et fascina l’Índia? Si les teves respostes són afirmatives, possiblement ets la persona que estem buscant. Des de la Fundació Vicente Ferrer cerquem persones voluntàries compromeses amb els processos de desenvolupament i la justícia global que vulguin col·laborar amb nosaltres per representar la Fundació a la ciutat de Girona. Si estàs interessada ens pots escriure a sensibilizacion@fundacionvicenteferrer.org o trucar al telèfon 620 346 865 preguntant per en Mario.

 

L'Associació Legki Yakaru de Banyoles busca voluntaris/es per ajudar a dinamitzar les sessions de reforç escolar del projecte "La meva educació" per a mainada de famílies sense recursos, i per donar suport en el procés educatiu dels infants. Poseu-vos en contacte amb: 602 881 484

 

El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat (CeDRe) de la Coordinadora d'ONG Solidàries necessita persones voluntàries per fer guies d’activitats didàctiques de les seves pel·lícules i documentals. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. Les persones interessades podeu trucar al 972 21 99 16 o enviar un correu a educacio@solidaries.org