Borsa de treball i voluntariat

En aquest espai, trobaràs les ofertes, tant de feina com de voluntariat, que proposen les entitats de la Coordinadora i d'altres organismes. Aquesta secció s'actualitza periòdicament. Si tens alguna consulta, truca'ns: 972 219916

Ofertes laborals

La Fundació Educació Solidària de l’Escola Pia de Catalunya cerca un tècnic/a de cooperació pel desenvolupament per a la seva seu de Barcelona. Les persones interessades podeu llegir el detall de l’oferta en el document adjunt i enviar el vostre CV al correu comunicacio@escolapia.cat fins al dimecres 10 de març posant com a referència “tècnic/a de cooperació pel desenvolupament”.

La Fundació Pau i Solidaritat de CCOO ofereix una plaça d’administratiu/va amb idiomes per a la seva seu de Barcelona. Les persones interessades podeu llegir el detall de l’oferta en el document adjunt i enviar el vostre CV al correu rrhh@ccoo.cat fins al divendres 12 de març posant com a referència “administratiu/va pau”.

SUDS ha obert una convocatòria per contractar una tècnica expatriada a Palestina. Les persones interessades podeu llegir el detall de l’oferta en el document adjunt i enviar el vostre CV i una carta de motivació a info@suds.cat fins al 12 de març indicant en l'assumpte del correu electrònic la referència: Tècnica_Expatriada_SUDS.

  Oferta de voluntariat

 Les persones que formen part de l’ONG gironina Munduko Lagunak, s’ofereixen per col·laborar de manera voluntària amb altres ONG de les comarques gironines tant en les tasques que estan fent amb les persones d’aquí com en la difusió d’actes, organització de campanyes, etc. La majoria dels seus membres són del camp sanitari tot i que també compten amb treballadores socials, fotògrafs. Si hi esteu interessats us podeu posar en contacte amb ells al correu mundukolagunak@gmail.com i al 627 587 740.

Demanda de voluntariat

Càritas, en el marc de la seva col·laboració en el Pla de fred per a les persones sense sostre que ha posat en marxa l’Ajuntament de Girona al Palau de Fires, està cercant persones voluntàries per col·laborar-hi. En calen pels dilluns, dimarts, dissabtes i diumenge en horari de 13:00 a 16:00 hores, durant tota la durada d'aquest pla, per poder ajudar amb les tasques dels dinars i dutxes, que s'ofereixen durant aquest torn. Es necessiten 4 o 5 persones per torn. Les persones interessades podeu enviar un correu a voluntariatssgg@caritasgirona.cat indicant quin o quins dies teniu disponibilitat per poder col·laborar en els torns que estan descoberts, i si la vostra col·laboració serà algun dia puntual o de manera periòdica. Des del servei se us facilitaran les mesures de protecció adequades per poder realitzar la tasca voluntària.

Càritas Diocesana de Girona, necessita persones compromeses que puguin realitzar tasques de voluntariat per lluitar contra l’exclusió social i que no formin part de grups de risc. Els serveis de suport educatiu, els Centres de Distribució d’Aliments o dels Robers són alguns dels projectes que necessiten persones per poder continuar garantint el servei. Però Càritas fa també una crida per cobrir els tallers d'aprenentatge de llengua per a persones nouvingudes, l’acompanyament a la inserció laboral de joves i adults, el suport emocional o tasques de sensibilització, entre d’altres, arreu de tota la diòcesi de Girona.

Les persones que estiguin interessades en realitzar un voluntariat a Càritas poden dirigir-se a la seva Càritas local, o bé trucar el telèfon 972 20 49 80 o omplir el formulari de la pàgina web. 

 

NOU SOL busca Voluntariat en línia

CONVOCATÒRIA PROFESSORS LLENGUA ANGLESA PER EL PROJECTE ENGLISH TODAY

S'obre convocatòria per a selecció de 4 professors/es de llengua anglesa per a realitzar un voluntariat en línia amb els usuaris de la casa d'acollida Baan Saan Rak de Tailàndia. Contacte: ong@nousol.org

Condicions:

 ● De l'26 d'octubre al 19 de desembre. 13 classes + 12 de preparació i correcció. Total 25 hores per voluntari/a.
● Suport continu d'un coordinador internacional i una coordinadora local.
● Formació genèrica en cooperació internacional, formació específica de el projecte Baan Saan Rak i capacitació per poder desenvolupar el projecte.
● Diploma final de voluntariat.


- 4 volunteer professional English teachers. |  Organizers: NGO`s (Nousol and Tierra de Paz) and Baan San Rak Project.

El Voluntariat per la llengua (VxL) del Consorci per a la Normalització Lingüística ha redefinit la seva activitat i es concentra ara en la formació de parelles lingüístiques només en la modalitat virtual. Si esteu interessats a participar-hi –tant si és com a aprenent o si ho feu com a voluntari- podeu entrar en aquest enllaç, llegir-ne la informació i apuntar-vos-hi.  

 
T’indignes davant de les injustícies globals? Et fascina l’Índia? Si les teves respostes són afirmatives, possiblement ets la persona que estem buscant. Des de la Fundació Vicente Ferrer cerquem persones voluntàries compromeses amb els processos de desenvolupament i la justícia global que vulguin col·laborar amb nosaltres per representar la Fundació a la ciutat de Girona. Si estàs interessada ens pots escriure a sensibilizacion@fundacionvicenteferrer.org o trucar al telèfon 620 346 865 preguntant per en Mario.

 

L'Associació Legki Yakaru de Banyoles busca voluntaris/es per ajudar a dinamitzar les sessions de reforç escolar del projecte "La meva educació" per a mainada de famílies sense recursos, i per donar suport en el procés educatiu dels infants. Poseu-vos en contacte amb: 602 881 484

L'associació Valentes i Acompanyades cerca persones voluntàries per col·laborar amb noies que estudien batxillerat i necessiten un reforç en física, química, matemàtiques, filosofia i llengua i literatura catalana i castellana, una estona a la tarda un dia a la setmana. Les persones interessades us hi podeu posar en contacte a través del telèfon 605 254 255 o del correu electrònic valentesiacompanyades@gmail.com

L'associació NouSol té en marxa dos projectes a nivell local, el Baobab d'intercanvi cultural entre infants i el Reforça't de reforç escolar per a nens i nenes, ambdós a Salt i Girona, i quatre d'internacionals -Guelmim (Marroc), Baan Saan Rak (Tailàndia), Sausapor (Papua) i Bobo Dioulasso (Burkina Faso)- als quals pots participar com a voluntari en qualsevol mes de l’any. Si n'hi ha algun que t'interessi en trobaràs més informació i podràs apuntar-t'hi aquí.


El Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat (CeDRe) de la Coordinadora d'ONG Solidàries necessita persones voluntàries per fer guies d’activitats didàctiques de les seves pel·lícules i documentals. Preferiblement amb experiència en el món de l’educació i/o món del cinema. Les guies es poden realitzar sense haver de desplaçar-se al CeDRe. Les persones interessades podeu trucar al 972 21 99 16 o enviar un correu a educacio@solidaries.org