2003: Cadaqués

Participants: Lluis Puigdemont (SETEM), Maria Català (SETEM), Marc Planagumà (Monitors Cooperants d' Olot), Noni Chorrero Ferran (Monitors Cooperants d' Olot), Martí Terés i Bonet (Fundació per la Pau), Maria Cleofe Cruz (Cadaqués Solidari), Daniel Valentí Xruset (Associació Joan Alsina), Chilo Mayrena Cruz (Cadaqués Solidari), Rafel Villena i Sanchez (Llagostera Solidaria), Nuria Albert (Llagostera Solidaria), Imma Parada i Soler (Amnistia Internacional), Lluis Planchart Riumallo (Soarpal), Lourdes Roca Güell (Soarpal), Anastasio Pulido (Blanes Solidari), Esteve Burcet i Moran (Blanes Solidari), Ramon Roca Castanyer (CeDRe), Manel Mezquita (CeDRe), Núria Massegú (GRAMC), Oban Micó Migramedia (Amic Ugt), Gemma Clapés (Fundació Ser.gi), Jordi Planas (Justícia i Pau), Helena Rubio (Xarxa Solidari de Sant Feliu), Pura Chacón (Justícia i Pau), Karina Viñas (Metges del Món), Kiku Auquer (Metges del Món), Solage Perucho (Metges del Món)

Programa

10:00 Rebuda dels participants
10:30 De Torroella a Cadaqués: Una dècada de tasca solidària
12:00 Decans
12:30 Els reptes de futur. Quina tasca farem? Quina Coordinadora volem?
14:30 Dinar
16:00 Sobretaula lúdica i cafè

La primera part es va centrar en un repàs dels 10 anys de funcionament de la Coordinadora i els 5 anys del CeDRe (Centre De Recursos) com a la seva secretaria, amb un repas d'algunes xifres de participació d'entitats i campanyes.

Ja a la segona part, vàrem tocar un tema important i que anem recordant cada any, com és el de recalcar la importància dels mitjans de comunicació en els nostres municipis.

I finalment, el darrer tema va ser sobre les noves formes d'organització del teixit associatiu. Veureu que hi ha una primera part en què analitzem les noves formes d'organització comparant-los amb els vells per remarcar els aventatges. Després hi ha un recull de webs, i finalment hi ha la identificació dels possibles riscos.

Tot seguit es va entrar al debat i a un intercanvi d'impressions molt enriquidor. Acte seguit hi va haver un dinar i sobretaula lúdico-musical.

Felicitem als companys de Cadaqués Solidari que han organitzat aquesta Jornada amb amb tant d'Èxit.