Organigrama

En l'organigrama de la Coordinadora hi trobem el Secretariat Permanent format per gent voluntària que prové d'entitats associades, i les tres persones de l'equip tècnic.

SECRETARIAT

Jan Millastre. (GERD) President

Lluís Puigdemont (Fundació Ser.gi). Vicepresident

Eder Javier Aspuac Castro. (Fundació Utopia) Secretari

Jordi Planas. (Agenda Llatinoamericana). Tresorer

Pau Lanao (Valentes i Acompanyades). Vocal

Anna Martín (Oxfam Intermón). Vocal

Mamadou Faye (Ass. Desenvolupament Riu Senegal). Vocal

Àngel Vàzquez (ACAPS Girona) Vocal

Meli Barbero (Valentes i Acompanyades) Vocal

 

EQUIP TÈCNIC

Secretaria i Suport Entitats: Un dels nostres eixos de treball és el suport, l'assessorament i la informació a entitats i ciutadania. En aquest sentit, l'atenció al públic és una altra de les vies per apropar la tasca de les entitats solidàries a la ciutadania de la nostra demarcació. L'encarregat és en Carles Serra, que també s'ocupa de l'assessorament a les entitats i en especial, de la coordinació de les entitats de codesenvolupament. També és el representant de la Coordinadora a la Comissió pel Dret a Vot i el representant tècnic a la Diputació de Girona i a l'Ajuntament de Figueres a: solidaries@solidaries.org  Atenció presencial: dilluns (matí i tarda), dimarts (matí), dimecres (matí i tarda) i divendres (matí)

Educació per a una Ciutadania Crítica: La Coordinadora disposa del Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat on hi trobareu exposicions, pel·lícules en dvd, jocs, llibres, etc., a disposició de tothom. La persona que s'encarrega de la gestió dels recursos educatius és la Núria Cuadrat: educacio@solidaries.org I a més, des de la Coordinadora es fan dinàmiques de solidaritat i tallers per a nens i nenes als centres educatius de les comarques gironines. La Núria és també la representant tècnica al Consell Municipal de Cooperació de l'Ajuntament de Girona i al Consell de Cooperació al desenvolupament. Atenció presencial: Dimarts matí (a partir de les 11h) i tarda, dimecres matí, dijous tarda, divendres matí.

Comunicació per a la transformació: Des d'aquesta àrea fem difusió en diversos mitjans de comunicació propis i externs, de totes les campanyes i iniciatives que duen a terme la Coordinadora i les seves entitats. Però a més, fem assessorament en comunicació per a totes les entitats que ho necessitin. Aquesta àrea també té un paper cabdal en la producció de materials i campanyes de sensibilització. La persona encarregada és la Sònia Cervià i Vidal: comunicacio@solidaries.org També és la representant de la Coordinadora a la Comissió de Periodisme Solidari de la delegació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya ,a la Universitat de Girona i a la plataforma Girona pel Clima. Atenció presencial: Dimarts matí i tarda, dimecres matí i divendres matí

Incidència política. És un dels eixos més importants de la Coordinadora d'ONG Solidàries. Representem les entitats de la Coordinadora del sector solidari de la demarcació de Girona, en el diàleg amb insitucions i administracions, aportant les nostres reivindicacions i propostes per a millorar les polítiques públiques i aconseguir la justícia social, aquí i arreu. La persona encarregada d'aquest eix és la Núria Palomar suport@solidaries.org Atenció presencial: dilluns matí, dijous matí i tarda, divendres matí

VOLUNTARIAT

Igualment, la Coordinadora d'ONG Solidàries i el Centre de Recursos per la Pau i la Solidaritat no seria el què és sense les col·laboracions desinteressades de membres d'entitats i voluntaris/es a títol individual.