Notícies

12/12/2004

12 del 12 a les 12: Manifestació pels DDHH!

Com ja és tradicional, la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme, els sindicats i diverses plataformes i xarxes del teixit associatiu gironí, convoquem una manifestació amb el lema:  DRETS HUMANS, TOTS, PER A TOTHOM I A TOT ARREU !

Aquest acte l‘organitzem amb l'esperit de contribuir en l'acompliment total -encara llunyà- de la Declaració Universal dels Drets Humans, en el seu 56è aniversari (10 de desembre) de la proclamació per part de les Nacions Unides (any 1948).

A més, aquest any, volem posar un especial èmfasi en un seguit d'articles: Art. 2. No discriminació; Art. 3 El dret a la vida; Art.5. No a les tortures; Art.11 Dret a la presumpció d'innocència; Art.13. Dret a la llibertat de moviment; Art.14. Dret a l'asil; Art. 20. Dret a reunió, sindicació i associació; Art 23. Dret al treball; Art 25. Dret a una vida digna que asseguri salut, benestar i habitatge; Art. 26. Dret a l'educació

Aquest serà el sisè any consecutiu que es du a terme, i en aquesta ocasió la Manifestació ha estat convocada per la Coordinadora d'ONG Solidàries, UGT, IAC (USTEC-STEs), CGT, CCOO, Xarxa Cristiana, Fòrum Social per l'Educació, Plataforma aturem la guerra de Girona, Plataforma arbucienca per la Pau i Plataforma gironina per l'Europa dels drets socials i dels pobles.

L'itinerari serà el següent: sortirem a les 12 del migdia del Centre Cultural l'Estació de Girona, i anirem fins a la Plaça del Vi. Durant el recorregut de la manifestació hi haurà diversos grups d'animació i, al final, es farà una petita escenificació teatral.

Una columna sortirà de l'Escola d'Adults de Salt a les 11 del matí i s'afegirà a la manifestació a les 12 al Centre Cultural l'Estació. Una altra columna d'estudiants sortirà de la Facultat d'Emili Grahit i s'afegirà també al Centre Cultural l'Estació.

Com sempre, convidem a tothom a sumar-se a aquesta jornada reivindicativa i, especialment, a les organitzacions que fan de la defensa dels DDHH un element bàsic de la seva intervenció social.

Esperem, doncs, comptar amb la vostra participació i difusió en el vostre entorn (família, treball, lleure, etc.).

Per qualsevol consulta o adhesió adreceu-vos al CeDRe
solidaries@solidaries.org, tel. 972 21 99 16