Notícies

10/04/2012

Construir la Pau

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) ha convocat la segona edició del Premi ICIP Constructors de Pau, amb l'objectiu de guardonar i reconèixer públicament persones, entitats o institucions que han treballat i han contribuït d'una manera destacada i dilatada en el foment i la construcció de la pau. El període de presentació de candidatures per optar al guardó s'ha obert l'1 d'abril i s'allargarà fins al proper 30 de juny.

El Premi ICIP Constructors de Pau consisteix en un reconeixement públic,una escultura creada pel Premi Nobel de la Pau, artista i activista Adolfo Pérez Esquivel, anomenada Porta de Sol i té una dotació econòmica de 6.000 euros.

La primera edició del Premi ICIP Constructors de Pau, corresponent a l'any 2011, va reconèixer la lluita d'objectors i insubmisos, simbolitzats en Pepe Beunza, primer objector de consciència al servei militar obligatori per raons ideològiques de l'Estat espanyol. Anteriorment, l'octubre passat, l'ICIP va concedir una edició extraordinària del guardó al Parlament de Catalunya en representar la continuïtat i el llegat de les institucions Pau i Treva i el Consolat del Mar.

Les persones interessades poden contactar amb l'ICIP a través del correu electrònic icip@gencat.cat o bé trucant al telèfon 93 554 42 70.

FORMULARI per presentar candidatura >>

BASES PREMI ICIP >>