Notícies

31/10/2017

Drets Humans, tots, per a tothom i a tot arreu

Tal com es va decidir en la darrera assemblea, la Coordinadora d'ONG Solidàries ha editat un vídeo per denunciar les vulneracions de drets humans que estem patint a Catalunya i donar un cop d'ull, també, a d'altres països on des de fa temps, pateixen aquestes vulneracions. Les vulneracions del Dret a la informació, el Dret a l'educació, el Dret a la discrepància política, el dret a la democràcia participativa, així com el dret a l'autodeterminació ens apropen encara més.

En els darrers temps les vulneracions de drets fonamentals per part de l’Estat ha estat continuada. A l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez cal sumar-hi malauradament, altres vulneracions del dret a judici just i a la tutela judicial efectiva, dret a la intimitat, al domicili i a la privacitat de la correspondència, dret a rebre informació...

Les entitats de la Coordinadora no oblidem que, com a casa nostra, a molts altres indrets també hi ha un creixement de les vulneracions dels drets fonamentals. I Europa tampoc en queda exclosa. En tenim un clar exemple amb la política europea de migracions i d'acollida de persones refugiades. Davant aquest panorama de clar retrocés, reivindiquem més que mai: Drets Humans, tots, per a tothom i a tot arreu.

Us animem a compartir aquest vídeo a totes les xarxes on tingueu comptes!