Notícies

14/10/2014

El CEIP Aldric de Cassà de la Selva, amb la campanya Pobresa Zero

El CEIP Aldric de Cassà de la Selva s'ha implicat a fons amb la campanya Pobresa Zero que impulsa la Coordinadora d'ONG Solidàries a les comarques gironines. A més de recollir tetrabricks amb els que es construirà, de manera simbòlica, una nova Agència Tributària més justa, els nens i nenes d'aquesta escola han treballat missatges i dibuixos per estampar sobre aquests "maons" de reciclatge. L'acte central de la campanya Pobresa Zero es farà aquest divendres, 17 d'octubre, coincidint amb el Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa.

En la recollida de tetrabricks també s'hi han implicat les entitats solidàries que, a comarques gironines, han treballat més intensament en la campanya. Són Oxfam Intermón, Fundació Utopia, Càritas-Girona, SETEM-Girona, Justícia i Pau-Girona i la Xarxa pels Drets Socials de Girona.Enguany, el lema de la campanya és "Una Fiscalitat Injusta ens Empobreix".

ACTE CENTRAL A GIRONA

Dia: Divendres 17 d'octubre
Hora: 19h.
Lloc: Davant l'Edifici de la Generalitat a Girona (Plaça Pompeu Fabra)

 

Construcció simbòlica d'una Nova Agència Tributària amb maons-tetratbricks de reciclatge. Es farà, també, un Cercle de Silenci i lectura del Manifest.

MÉS INFORMACIÓ:

LLEGIR ARTICLE SOBRE PARADISOS FISCALS, d'Irene López, d'InspirAction/Alianza Española contra la pobreza.