Notícies

14/06/2011

Estrenen el documental "Mind the Strip"

"Mind the Strip" s'estrena aquest dijous 16 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, al Cinema Truffaut de Girona. L'acte comptarà amb la presència dels dos directors -els gironins Arnau Llaberia i Cristina Valentí- i amb Ayman Quader, el jove palestí que protagonitza aquest treball sobre els drets humans, l'educació i la influència de les xarxes socials en el nostre món.

Abans de la projecció hi haurà una breu presentació del documental i, posteriorment, s'obrirà un torn de paraules amb els assistents per intercanviar opinions. L'acte compta amb el suport de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Coordinadora d'ONG Solidàries i el Club d'Amics de la UNESCO de Girona. L'entrada és gratuïta.

Ayman Quader és un jove palestí de la Franja de Gaza que un dia decideix deixar el seu país per estudiar el màster en Estudis de Pau, Conflicte i Desenvolupament de la Càtedra UNESCO, a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana. Tot i tenir tots els papers a punt -el visat d'estudiant, la carta d'acceptació a la Universitat i, fins i tot, una beca-, el setge que Israel imposa a Gaza li impedeix la sortida.