Notícies

04/06/2010

Una vintena de personalitats de diferents àmbits reflexionen sobre la pau

La Fundació per la Pau ha publicat un recull amb més d'una vintena de reflexions de professionals de l'àmbit periodístic, social, cultural i intel·lectual català sobre els reptes de la pau avui i sobre la feina de l'entitat. El document ja es pot consultar al web de la Fundació per la Pau.

L'objectiu del projecte és recollir el pensament de persones que, tot i tenir un compromís amb la pau i conèixer mínimament la Fundació, no estiguin necessàriament vinculades al treball directe en aquest àmbit. Així, donada d'experiència, la trajectòria professional i vital i els interessos diferenciats dels participants, les reflexions han resultat plurals i suggerents.

Les Mirades per la Pau són de: Siscu Baiges, Ton Barnils, Joan Botam, Ada Castells, Companyia Elèctrica Dharma, Francesc de Dalmases, Miquel Àngel Essomba, Antoni Gutiérrez-Rubí, Gemma Lienas, Fèliz Martí, Rita Marzoa, Francesc Mateu, Jordi Pascual, Jordi Porta, Raimon, Lluís Reales, Rosa Regàs, Ignasi Riera, Joan Roura, Ferran Sales, Neus Sotomayor, Josep-Maria Terricabres, Carles Torner, Francesc Torralba.