Notícies

30/09/2013

Veure-hi per llegir, llegir per viure

Aquest divendres, 4 d'octubre, xerrada- col.loqui «Veure-hi per llegir, llegir per viure» al Centre Cívic Sant Narcís de Girona. A partir de les 8 del vespre, Estel Roig, d'Òptics x mÓn  i Sebas Parra, d'AEPCFA-Girona, explicaran la col·laboració que les dues entitats mantenen en un projecte que es desenvolupa a Nicaragua, per a l'eradicació de l'analfabestisme i la millora dels nivells d'ensenyament de població adulta.  

Aquesta xerrada es complementa amb la mostra de fotografies sobre el projecte que Òptics x mÓn i AEPCFA duen a terme a Nicaragua. Les imatges són del fotògraf Albert Pérez i quedaran exposades des del dia 2 al 19 d'octubre al mateix Centre Cívic Sant Narcís.

Des de fa 6 anys, Nicaragua duu a terme el «Programa de Educación de Jovenes y Adultos», per a tots aquells que hagin sortit del sistema educatiu. Amb aquest programa es vol eradicar l'analfabetisme, però també millorar els nivells d'ensenyament de la població adulta com a una estratègia per a lluitar contra la pobresa i aconseguir majors nivells de desenvolupament humà.