Notícies

01/02/2017

#VolemAcollir Ens hi ajudes?

En el marc de la campanya Casa nostra Casa vostra, aquest cap de setmana es farà una gran recollida de signatures a diferents ciutats de Catalunya. Banyoles, Cassà de la Selva, Girona, Lloret de Mar i Sant Julià de Ramis són els municipis gironins on pots deixar la teva adhesió.

A Banyoles, dissabte la recollida de signatures es farà davant el pavelló de la Draga de 10 del matí a les 8 del vespre i està organitzada per la Plataforma de Suport als Refugiats de Banyoles. A la capital del Pla de l'Estany també es podrà signar l'endemà diumenge, a la plaça Major, de 10 del matí a les 8 del vespre. A Cassà de la Selva, Xarxa Solidària de Cassà organitza l'acció dissabte a la plaça de la Coma de 10 del matí a 2 del migdia. Plataforma per la Pau Lloret de Mar recollirà signatures dissabte, de 5 a 8 de la tarda davant del restaurant Romaní, i a Sant Julià de Ramis, la recollida està organitzada pel mateix Ajuntament i es farà dissabte d’11 del matí a 1 del migdia a l’Aula de lectura i diumenge, al Centre Cívic d’1 a 3 del migdia.

Pel que fa a Girona, la recollida de signatures està organitzada per Girona Acull i es durà a terme dissabte al Pont de Pedra d’11 del matí a 2 del migdia. En aquest municipi, i a 2/4 d’1 es construirà un mural de paper en homenatge a les víctimes de Tarajal.