• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • Vols presentar materials d'alfabetització o sobre memòria històrica de l'educació republicana?

Notícies

17/12/2019

Vols presentar materials d'alfabetització o sobre memòria històrica de l'educació republicana?

La Guerilla Comunicacional posa a disposició de totes aquelles entitats de la Coordinadora que ho desitgin materials àudiovisuals i bibiliogràfics enfocats a treballar i dinamitzar debats i/o presentacions centrats en els analfabetismes i l'alfabetització, d'una banda, i sobre la recuperació de la memòria històrica de l'educació republicana i l'exili del magisteri, de l'altra.

Tots els materials que s'ofereixen estan produïts per  La Guerrilla Comunicacional. El primer d'aquests recursos és el vídeo "Leo la Vida" sobre la pedagoga Leonela Relys i l'erradicació de l'analfabetisme. Aquest documental dirigit per Julio Suárez, de La Guerrilla Comunicacional, ha rebut diversos guardons i ha estat seleccionat en diferents festivals del món.

L'entitat també posa al vostre abast el llibre "Una veu de l’exili. Les cartes del mestre Josep Vilalta (febrer 1939 - abril 1941)."de Salomó Marquès, i un segon documental sobre l'autor del llibre: " Mon Marquès: el combat de la memòria." -també dirigit per Julio Suárez. La idea és que les entitats es facin seu aquests materials i el presentin als seus municipis o als instituts de secundària de les seves poblacions. Si hi esteu interessats/des poseu-vos en contacte amb en Sebas Parra: info@miraicrida.org