El partenó de la Pau. JOVES

  • Jocs
  • Pau, Antimilitarisme i Conflictes
  • de 12 a 16 anys
  • El joc té 32 peces de fusta de 10 x 15 cm. cadascuna (que formen les 8 columnes) i 1 peça en forma de triangle també de fusta de 1,45 x 83 cm. que fa de teulada. Totes les peces es guarden repartides en una caixa de plàstic de 49 x 30 x 26cm
  • Català
  • APOC (Associació de Pacifistes i Objectors de Consciència)
  • Gratuït amb fiança 50.00€
  • Teixell: joc

El joc del Partenó de la Pau és una eina didàctica de sensibilització molt entretinguda i divertida i, a més, útil per a la reflexió sobre els temes de la no-violència, igualtat de sexes, solidaritat, ecologia... El joc ve acompanyat d'una guia didàctica, on s'explica el seu funcionament.
Guia didàctica del Partenó de la Pau - joves

Pes per al transport: 24 kg (18kg columnes + 6kg frontó)

 

Alguns aprenentatges que hem recollit de les vostres experiències:

Joc-taller-dinàmica per a fomentar el diàleg, la presa de decisions i el debat entorn a conceptes que sovint utilitzem: noviolència, equitat de gènere, justícia, solidaritat... Però que no tothom interpreta de la mateixa manera quan s’entra en detalls i concessions. Aquest joc, precisament parteix d’accions concretes que entre totes i tots han de parlar i col·locar en una definició acceptada pel grup. Un joc per posar en pràctica el consens i del que se’n treu molt més que un aprenentatge sobre la cultura de pau: respecte, escolta activa, presa de decisions conjunta, defensa d’un argument, interpretació de conceptes abstractes, concessió i confiança, acceptació de noves idees, pensament crític, etc.

S'ha parlat també de la utilització del joc com a joc cooperatiu. L'eina del diàleg, la persuació i la gestió de la comunicació per a la defensa dels arguments és també un potencial molt ben valorat pels grups que l'han utilitzat. 

Calendari disponibilitat

Disponible Reservat

Formulari sol·licitud

En el cas que el préstec del recurs tingui un cost econòmic s'ha d'ingressar amb antelació al núm. de compte Triodos 1491 0001 28 2033582723

Per més informació: educacio@solidaries.org o al telèfon 972 219 916

Condicions del servei de préstec