• 07/08/2021 de 09:00 a 23:00 Festival

  FESSrural, el Festival de l'Economia Social i Solidària Rural

  • Gratuit
  • Lloc: Cooperativa Verntallat
  • Població: Vall d'en Bas
  FESSrural, el Festival de l'Economia Social i Solidària Rural
  • Organitza: XES Garrotxa, Empordà, Ripollès i Pirineu i Aran
  • WEB

  El FESSRural reivindica una forma de produir, distribuir i consumir des de les ruralitats, representant una alternativa viable i sostenible que ha arribat per quedar-se. [llegir més]

  El FESSRural reivindica una forma de produir, distribuir i consumir des de les ruralitats, representant una alternativa viable i sostenible que ha arribat per quedar-se.

  Tanca
 • Del 30/09/2021 a les 18:00 fins el 02/12/2021 a les 20:30 Formació

  Els drets socials en temps de crisi: eines per la defensa de les necessitats col·lectives

  • 95 € (55 € per estudiants i persones en atur)
  • Lloc: plataforma telemàtica
  • Població: .
  Els drets socials en temps de crisi: eines per la defensa de les necessitats col·lectives

  La XIII edició del Curs de Drets Socials de l'Observatori DESC abordarà "Els drets socials en temps de crisis: eines per la defensa de les necessitats col·lectives", i se celebrarà els dimarts i dijous des del 30 de setembre fins al 2 de desembre de 2021 [llegir més]

  La XIII edició del Curs de Drets Socials de l'Observatori DESC abordarà "Els drets socials en temps de crisis: eines per la defensa de les necessitats col·lectives", i se celebrarà els dimarts i dijous de 18h a 20:30h des del 30 de setembre fins al 2 de desembre de 2021. Es podrà realitzar tant en modalitat presencial com telemàtica.

  Tanca
 • 30/09/2021 Concurs

  6a edició del Concurs de Relats Marià Casadevall

  Concurs adreçat a promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social. [llegir més]

  Concurs adreçat a promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social.

  El tema escollit per enguany són les conseqüències psicoemocionals i socials de la crisi provocada per la COVID-19. Els relats poden estar inspirats en experiències personals i socials que mostrin, per exemple, com afecten les restriccions i mesures de prevenció del virus als infants, adolescents i joves, o quin impacte tenen les situacions d’aïllament en les persones amb discapacitat o les persones grans que viuen soles. També poden ser narracions sobre com fan front a aquestes realitats els professionals de l’acció social.

  Els textos han d’estar escrits en llengua catalana i s’han d’enviar per correu electrònic abans del 30 de setembre de 2021 a info@campusarnau.org.

  PREMIS: val de 200€ per al primer premi i de 100€ per al finalista per a qualsevol de les 10 llibreries del Gremi de Llibreters de Catalunya de la ciutat de Girona.

   

  Tanca