24/09/2019

A la venda les entrades per la funció de la Coordi!

"El color de la llum" és una obra de teatre que indaga sobre la mirada dels fotoperiodistes i que intenta respondre preguntes com quin ha de ser el límit ètic del fotoperiodista, o si tanta imatge de guerra ens insensibilitza, o amb quin tipus d'imatges s'ajuda a sensibilitzar la ciutadania sobre un problema. La representació de dissabte 5 d'octubre, compta amb el suport i la col·laboració de la Coordinadora d'ONG Solidàries i és un dels actes programats per commemorar el nostre 25è aniversari. Les entrades (12 euros) ja són a la venda!

La funció de la Coordinadora comptarà, a més, amb un col·loqui postfunció amb els reconeguts fotoperiodistes Carles Palacio i Sandra Balsells, i amb la cooperant Anna Bonmatí d'Àfrica Viva. Sandra Balsells ha centrat una part del seu treball com a fotoperiodista a la zona dels Balcans, on durant més de deu anys ha documentat el desmembrament de l’antiga Iugoslàvia per a diversos mitjans nacionals i internacionals. El seu treball va ser premiat l’any 2006 amb el Premi Ortega y Gasset. Per la seva banda, Carles Palacio, és un fotoperiodista gironí freelance que ha publicat a diversos mitjans internacionals i catalans. És membre de l'associació de periodisme SomAtents, i actualment està desenvolupant diversos projectes tant a Catalunya que a l’Europa de l’Est des dels conflictes socials fins als conflictes ètics.

El color de la llum és un projecte de Verbatim produccions, i per a dur-la a terme, Ferran Joanmiquel i el seu equip han recollit el testimoni dels fotoperiodistes Samuel Aranda, Sandra Balsells, Emilio Morenatti, Joan Guerrero i Marta Ramoneda. Es tracta d'una corpoducció de Temporada Alta, que compta amb el suport de l'ICEC, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona, i la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes.

La funció de la Coordinadora serà el proper dissabte 5 d'octubre a les 20.30h a la sala La Planeta de Girona.

Podeu adquirir les entrades aquí>>