19/01/2010

Aquest dissabte comença el FSCat gironí

Aquest dissabte 23 de gener se celebrarà a la Universitat d'Educació i Psicologia el Fòrum Social Català de Girona. El desarmament, la democràcia inclusiva o la xarxa de telecomunicacions lliure, més conegut com a sistema wifi, són alguns dels temes proposats per les 17 entitats que organitzen l'event a Girona ciutat.

Durant tot el dia, es podrà assistir a cinefòrums, xerrades, veure exposicions, o participar en tallers pràctics. Les activitats són obertes a tothom i autogestionades mitjançant l'adhesió de les entitats que hi participen i de tothom que vulgui fer alguna aportació. El Forum se celebrarà durant tot el dissabte a partir de les 9.30h. I aquest dimarts 19, per anar obrint boca, taller sobre banca ètica, a càrrec de David Fernàndez, de Coop57, al Centre Social La Màquia, a partir de 2/4 de 8 del vespre. 

Des dels seus inicis a Porto Alegre, el Fòrum vol ser una trobada de referència del pensament crític gestionada per entitats de diferents àmbits. En el cas de Girona, les entitats participants són: Comissió Agenda Llatinoamericana, Fundació Utopia, Plataforma per la Pau de Lloret de Mar, Intersindical alternativa de Catalunya, Caritas Diocessana-Girona, l'Associació de veïns de Sant Narcís, Setem-Girona, Fundació Ajuda en Acció, Grup de Democràcia Inclusiva de Catalunya, Llagostera Solidària, DESOS Opció Solidaria, Teixidors de Xarxes de Sant Feliu de Guíxols, Imatges per la Solidaritat, CEESC, Guifi.net, Fundació Ajuda en Acció i Coordinadora d'ONG Solidàries.

El Forum Social Català a Girona s'inclou dins els actes del Forum Social Català, que es tancarà amb la trobada a Barcelona els dies 30 i 31 de gener, com a resposta a la crida del Forum social Mundial a organitzar trobades descentralitzades arreu del món. L'any que ve, el Fòrum tornarà a ser una trobada única a Dakar. Consulteu el programa aquí>>