16/03/2021

Azahara impulsa el canal de podcast #Totésmixtura

Tot és Mixtura és un canal de podcast de l'Associació Azahara que permet conèixer persones d'origens diversos, que són referents en diferents àmbits i que al mateix temps, destaquen per la seva vocació de servei i transformació social. 

El nou projecte d'Azahara, que compta amb el suport de l'Institut Català Internacional per la Pau, publicarà setmanalment un nou podcast que aproparà persones anònimes, amb històries extraordinàries al seu darrera. "Ens vam adonar que els joves escolten molt podcasts, mentre fan altres activitats", diu en Mohamed El Amrani des de l'entitat, " i per aquest motiu vam escollir aquest format que ens obre un ampli camp de noves narratives sobre les persones migrades".

I és que el nou projecte s'adreça especialment al col·lectiu jove i vol posar en valor el diàleg, la cultura de la pau i la reflexió de forma amena i desenfadada, la Catalunya intercultural. I ho faran mitjançant entrevistes i seccions innovadores i divertides. Una finestra oberta al món on joves d'origens diversos, líders comunitaris, emprenedors/es, activistes socials i culturals, donaran la seva particular visió.

"El projecte compta amb voluntariat derivat de la UOC que participarà en la realització dels podcasts, i més endavant esperem incorporar també gent jove en tot el procés de producció", diu Salima Abdessamie, d'Azahara. En el primer episodi, les convidades són Gemma Argelaga, una docent inquieta que treballa per a la formació de persones adultes a Polinyà (Barcelona), i  Nabila El Gamouchi, una dona emprenedora que va obrir una inspiradora cafeteria a Olot i amb qui parlen de diversitat i transformació. Ja podeu escoltar el primer capítol i cada dijous, a les 20h, se'n penjarà un de nou al web i a plataformes digitals.