03/04/2018

Comunicar i avaluar milllor

Aquest mes d'abril ens hem proposat millorar l'impacte de les comunicacions i dels projectes de les entitats de la Coordinadora, per la qual cosa, hem programat tres formacions: dues, són per millorar l'impacte de les nostres accions de sensibilització, a través de la comunicació i el relat, i una tercera, per augmentar l'impacte dels nostres projectes, mitjançant una millora dels indicadors que utilitzem per avaluar i fer-ne el seguiment. Totes tres formacions són gratuïtes i es faran a l'Espai de Solidaritat.

Dins de la doble proposta en comunicació, les entitats podeu escollir un sol taller, o fer-lo tots dos. Es demana, però, un màxim de dues persones per entitat. Les inscripcions s'han de fer abans del 10 d'abril a comunicacio@solidaritat.org Aquests dos tallers per millorar la sensibilització a través del relat, es faran el divendres 13 d'abril, amb una pausa de mitja hora entremig: 

De 4 a 2/4 de 6 de la tarda: COM CREAR HISTÒRIES QUE CONNECTIN AMB LA CIUTADANIA

Imparteix: David Vidal, professor de periodisme literari i cultural a la UAB, crític literari a l’Ara i col·laborador de Catalunya Ràdio.

CONTINGUT: Narrativa, recursos literaris per millorar els nostres textos i per tant, millorar la sensibilització. Recursos per crear intriga, tensió, expectació. Storytelling: l’art d’explicar històries connectant amb els nostres usuaris/socis. Aconseguir que les persones se sentin d’una determinada manera perquè rebin el missatge de manera òptima.

De 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre: LES XARXES SOCIALS PODEN EXPLICAR HISTÒRIES

Imparteix: Sílvia Torralba, periodista de la Fundació Arrels

CONTINGUT: Campanyes de sensibilització d’èxit que s’han fet a twitter. Transmèdia storytelling o el procés narratiu basat en fraccionar de manera intencionada el contingut i la disseminar-lo a través de múltiples plataformes, suports i canals (offline i online). PaidMedia (campanyes de pagament per click)

Pel que fa a la formació d'"Avaluació, Seguiment i Indicadors, des de l'enfocament de gènere i basat en drets humans", està impartida per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i us hi podeu inscriure fins al 24 abril al correu: solidaries@solidaries.org Aquesta formació es farà en dues sessions: divendres 27 d’abril ( De 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre) i dissabte 28 d’abril (De 10 del matí a 2 de la tarda).