22/11/2013

Concurs de Fotografia Solidària de Girona

El Servei de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria del Concurs de Fotografia Solidària. El tema de la fotografia d'enguany haurà d’estar lligat a la sensibilització per al desenvolupament i en especial a les diferències nord-sud, la globalització i les desigualtats, la interculturalitat, les condicions de vida en els països del Sud i el paper de la dona en els països del Sud.

La fotografia guanyadora serà utilitzada per fer la difusió de la Convocatòria de Subvencions a projectes de cooperació, sensibilització i codesenvolupament de l’any 2014. El premi consistirà en sis-cents euros, que s’hauran de destinar de la següent manera: 200€ a la compra de material fotogràfic en comerços de la ciutat de Girona, 200€ a la compra de productes de comerç just en comerços de la ciutat de Girona i 200€ en efectiu.

Podeu presentar les vostres fotografies fins al 9 de desembre de 2013. Els participants hauran d’enviar les seves fotografies al correu electrònic cooperacio@ajgirona.cat juntament amb el nom i cognoms de la l’autor/a de la fotografia, DNI, telèfon de contacte, adreça postal, lloc, data on es va realitzar la fotografia i una breu explicació del que representa la fotografia. L’únic requisit per a participar és tenir més de 18 anys i presentar un màxim de 3 fotografies.

LLEGIR BASES >>