11/03/2020

Dona, violències i gènere

Qui soc jo?  Quines violències o discriminacions pateixo o puc patir? Com puc reaccionar? On poden oferir-me acompanyament i assessorament? Hem intentat donar resposta a aquestes preguntes en l'exposició Dona, violències i gènere.

Es tracta d'una mostra formada per vuit plafons en roll-up que passa a ampliar els recursos en préstec del CeDRe de la Coordinadora sobre igualtat i violències. Cada plafó inclou explicacions breus i didàctiques, acompanyades de boniques il·lustracions, sobre gènere i els diversos tipus de violència i discriminació que es poden patir, però també interpel·lant a l’acció i a la implicació contra les mateixes. Una pinzellada sobre una temàtica actual i punyent que fa referència directa als drets i als deures de les persones. 

L'exposició es podrà veure del 13 al 18 de març a la Biblioteca del Campus Montilivi de la UdG, i després anirà visitant les diferents facultats d'aquest campus fins al mes de juny.

La mostra Dona, violències i gènere és un projecte de la Coordinadora d'ONG Solidàries i l'Institut Català de les Dones, i compta amb el suport de la Unitat de Compromís Social de la Universitat de Girona, l’Ajuntament de Girona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.