• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • El paper de les dones al Sud, al cicle de Cinema i Solidaritat de Girona (setembre 2017)

12/09/2017

El paper de les dones al Sud, al cicle de Cinema i Solidaritat de Girona (setembre 2017)

Del 26 de setembre i fins al proper mes de juny, el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Girona, amb la col·laboració de la Coordinadora d'ONG Solidàries i el Cinema Truffaut organitza una nova edició del cicle de Cinema i Solidaritat a Girona ciutat. El protagonisme de les dones en els processos de canvi i desenvolupament als països del Sud, centrarà les 10 pel·lícules i documentals programades per al cicle d'enguany.

L'objectiu del cicle 2017-2018 és visibilitzar la dona del Sud en un sentit ampli i a partir del punt de vista de les dones i la seva realitat als països empobrits. El cicle inclourà treballs per donar a conèixer situacions de desigualtat però també experiències capdavanteres de moviments socials i d'algunes líders de projectes de desenvolupament a les seves comunitats.

Les entitats gironines que tenen el coneixement i la vivència més propera sobre aquesta temàtica són les encarregades de proposar els treballs del cicle i de presentar-les a cada sessió. Totes les projeccions són gratuïtes.