20/09/2014

Enfortint el codesenvolupament

La Coordinadora d'ONG Solidàries, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Girona i l'Ajuntament de Mataró posen en marxa el cicle de formacions "Enfortint el Codesenvolupament" que es farà tant a Girona com a Mataró. La formació està orientada a aprofundir en els problemes i reptes del desenvolupament comunitari i a millorar el coneixement sobre el cicle de projecte, les eines de desenvolupament, els procediments i els mecanismes de finançament. La primera sessió és aquest dissabte.

Cada formació és gratuïta i consta de quatre sessions. A Girona, les formacions es faran a l'Estació Espai Jove els dies 27 de setembre i 4, 11 i 18 d'octubre, mentre que les formacions a Mataró es faran durant el mes de novembre.

El proper 17 de gener del 2015, i un cop s'hagin fet les dues formacions, es farà la II Trobada de Codesenvolupament a l'Àfrica, a l'Espai Marfà de Santa Eugènia, a Girona. En aquesta trobada, que vol ser un espai de trobada entre entitats de codesenvolupament, ens locals i alters actors de la cooperació catalana, es posarà en valor la cooperació descentralitzada davant les actuals restriccions derivades de la nova Llei de Racionalització i Sostenibilitat d'Administracions Locals i hi haurà espai per a parlar dels vincles positius entre migracions i codesenvolupament, a més de conèixer experiències de codesenvolupament que s'estan duent a terme amb èxit.

Per a més informació: solidaries@solidaries.org |972 21 99 16