19/12/2011

Jardins per la Pau forma els talleristes que participaran en la campanya

Aquest mes de desembre, alumnes de primer i segon d'Educació Infantil de l'Institut Montilivi s'han formant a nivell teòric i pràctic en Cultura de Pau i tallers de Pau per tal d'anar a les escoles gironines el proper mes de gener a dur a terme els tallers que s'impartiran durant la campanya Jardins per la Pau. La formació de les noies i nois l'ha realitzat la Coordinadora d'ONG Solidàries.

 

El proper mes de gener, també rebran aquesta formació els alumnes de primer i segon d'Integració Social del mateix centre. En total, en aquest institut, rebran formació 120 alumnes que realitzaran 84 tallers de Pau a deu escoles de la ciutat, durant quatre dies. També és previst que aquesta formació arribi als alumnes de segon d'Animació Cultural, de l'Institut Vallvera, de Salt.

Jardins per la Pau és la segona campanya que s'engega conjuntament a les ciutats de Girona i Lleida en commemoració del DENIP (Dia Escolar per la Noviolència i la Pau). És una iniciativa de la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i la Coordinadora d'ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. Onze escoles de la ciutat de Girona i més de tres mil alumnes de 3 a 11 anys ja s'han inscrit a la campanya, que omplirà la ciutat de flors carregades amb missatges de pau.