29/04/2019

Jornada Anual. 25 anys de trajectòria

Algú recorda la consulta social sobre el deute extern que vam fer l'any 2000? O la visita de Rigoberta Menchú, nobel de la Pau, a Salt i Girona, el  1998? Recordeu la caravana solidària cap al Sàhara? I la Mostra de Teatre Inclusiu que vam dur a més de 10 municipis? La campanya pel Dret a Vot, amb consultes al carrer, del 2007? O com ens va emocionar el discurs de recollida del Premi Solidaritat al 2014? Vint-i-cinc anys donen per molt!  Per aquest motiu, l'assemblea anual d'aquest 2019 vol ser més que una jornada de treball. Volem que sigui també, punt de trobada d'entitats i persones que han aportat el seu temps i la seva il·lusió a la Coordinadora. 

El 25è aniversari  de la Coordinadora d'ONG Solidàries és una bona excusa per anar més enllà de la jornada de treball anual. Farem balanç, perquè és de justícia, i mirarem endavant, perquè és necessari imaginar-nos com volem ser al futur, per dissenyar el camí que falta per recórrer i l'estratègia de futur de la solidaritat i la justícia social a les comaques gironines.I no se'ns ocorre millor manera que der-ho entre totes les que heu estat, sou, o voleu ser, properament, Coordinadora.

La Jornada Anual és, com ja sabeu, aquest dissabte 4 de maig a les 10h al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. El PROGRAMA previst és el següent:

JORNADA ANUAL. VINT-I-CINC ANYS DE TRAJECTÒRIA

10h. Informe 25è aniversari. Amb Manel Mesquita i Jaume Soler, Nic. Tot seguit, conversa "Mirant enrere".

11.30h Pausa Cafè. A càrrec d'Oxfam Intermón Girona

12h  El futur que volem

        1. Ara som aquí. Amb Montse Fiol

        2. Escenaris polítics i econòmics. Amb Rafel Villena i Lluís Puigdemont.

        3. On volem anar, on podem anar? Treball de grups amb Resilience Earth.

14. 30h Arrossada de Germanor apta per a tothom (sense porc ni gluten). 7 euros (El menú inclou amanida + arròs + postre+ aigua, vi, pa i cafè)

16.30h  Àfrica en dansa amb Legki Yakaru. Espectacle i taller opcional de dansa africana

 

Us esperem dissabte!