01/06/2017

Jornada Anual a Espolla

Com cada any, les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries celebrem la nostra Jornada Anual, i enguany se centra en la cultura de pau i l'antimilitarisme i en com treballem la cultura de pau des de les entitats. La cita és el proper dissabte 10 de juny a partir de les 10 del matí, a La Coromina, Espolla. Els amfitrions que acullen la Jornada i per tant l'organització logística, és la gent del Grup d'Empordanesos i Empordaneses per la Solidaritat i la de la Plataforma Alto el Foc a l'Albera.

La reflexió inicial sobre si s'ha de prioritzar les polítiques de securitització o per contra, les de curas, serà a càrrec de Vicent Martínez Guzmán, doctor en Filosofia, director honorífic de la Càtedra UNESCO  de Filosofia per la Pau i vicepresident de l’ICIP.

Després d'esmorzar, continuarem el treball intern, amb un espai de reflexió sobre com es treballa la pau a les entitats, partint del resultat de l'enquesta que s'ha enviat a les entitats sobre aquesta qüestió.

Com cada any, la jornada es clourà amb un dinar de germanor i finalment, amb una visita guiada pels límits del camp de tir de la base militar de Sant Climent Sescebes, dins del Parc Natural de l'Albera, a càrrec de la Plataforma d'Alto el Foc a l'Albera.

Totes les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries hi sou benvingudes i ens heu de confirmar assistència i si us quedeu a dinar a solidaries@solidaries.org o bé al 972 21 99 16, abans del dijous 8 de juny.


Guardar