17/10/2017

L'activista mediambiental mexicà, Gustavo Castro, a Figueres

Convidat per Amnistia Internacional Alt Empordà, aquest dimecres 18 d'octubre, l'activista mediambiental mexicà, Gustavo Castro oferirà la xerrada "Defensar el medi ambienrt, defensar les persones" a la Biblioteca Fages de Climent, de Figueres.

Castro té un extens currículum com a activista mediambiental al seu país. Actualment és el coordinador d'Otros Mundos Ac-Amigos de la Tierra México.

El mexicà va ser un dels fundadors, juntament a d'altres organitzacions i comunitats indígenes i camperoles del Moviment Mexicà contra les Represes i en Defensa dels Rius (Mapder) de la Xarxa Mexicana d'Afectats per la Mineria (Rema), del Moviment Mesoamericà contra el model extractiu miner (M4), de la Convergencia de los Pueblos de las Américas (COMPA), de l'Encuentro Hemisférico contra la Militarización, del Foro Mesoamericano contra el Plan Puebla Panamá, de la Semana por la Diversidad Biológica y Cultural, de la Red Latinoamericana contra las Represas y en Defensa de los Ríos de la región Mesoamericana (Redlar), i de la xarxa mexicana d'Acció contra el Lliure Comerç, entre moltes d'altres iniciatives (veure pdf amb bio completa).