08/11/2011

La Fundació per la Pau llança la 4a edició del Concurs d’Animacions per la Pau

La Fundació per la Pau ja ha obert la convcatòria d'aquest certamen, que vol fomentar la creació de pel·lícules animades a favor de la cultura de pau.En aquesta nova edició els participants hauran de centrar les seves animacions en el tema «Construïm la pau dia a dia». Les pel·lícules es poden realitzar en qualsevol tècnica d'animació (dibuix, plastilina, flash, etc.) Consulteu les bases.

 

El concurs ofereix dues modalitats: spot (treballs de menys d'un minut de durada), i curtmetratge (més d'un minut de durada). Hi ha dues categories: júnior (menors de 18 anys) i sènior. Les animacions guanyadores rebran un premi de 300 € en cadascuna de les dues categories de la modalitat spot i de 600 € en les de la modalitat curtmetratge. El guanyador del Premi del Públic rebrà 200 €.

A més, tots els treballs premiats i tots aquells que el jurat ho consideri oportú per la seva qualitat, s'inclouran en un DVD i s'exhibiran en diversos festivals i certàmens, en cinemes i televisions. També estaran penjats de forma permanent a la web del Concurs d'Animacions per la Pau.

El termini de presntació de treballs acaba el 30 de maig del 2012.