17/02/2015

La imatge de la igualtat

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el proper 8 de març, la Fundación Atenea, l’Ajuntament de Salt i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt convoquen la segona edició del Concurs de fotografia amateur ” La imatge de la igualtat”. L’objectiu d'aquest concurs és promoure la sensibilització de la població saltenca vers la igualtat entre homes i dones.

El II Concurs de Fotografia Amateur "La imatge de la igualtat" busca combinar la implicació de la població, la sensibilització i l’acció artística, per tal d’apropar la defensa de la igualtat a totes les persones a través de la cultura, demostrant que és un instrument molt vàlid de consciència social.

Aquesta iniciativa compta també amb el suport i la col·laboració del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de Salt, així com de l’Agrupació Fotogràfica de Salt i l’Associació Identitats.El concurs de fotografia té un primer premi dotat en 150 euros en comerç local, més tres premis de 50 euros en comerç local i una obra d'art per a cada finalista. Les millors imatges s'exposaran en un espai públic de Salt. Ja podeu fer arribar les vostres propostes, abans del 5 de març, a <fotografia@fundacionatenea.org>.

Consulta les bases>>