01/02/2017

La pau és notícia

Dilluns ho vam aconseguir! Vam fer que la pau fos notícia. En motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, prop de 30.000 exemplars del Diari de la Pau van arribar a tot el territori català, encartats a El Punt Avui, amb més d'un centenar de notícies sobre experiències de pau i drets humans. Unes notícies pensades i redactades pels nens i nenes de 5è i 6è de les 18 escoles de Figueres i Girona, que enguany han participat a la campanya Periodistes per la Pau.

Al mateix temps, diverses ràdios i televisions locals començaven el dilluns a difondre les prop de 25 falques radiofòniques i una quarentena de càpsules àudiovisuals sobre Pau. Fem Girona, Ràdio Vilafant, Tramuntana TV, Empordà TV, Figueres.com i Televisió de Girona són els altres mitjans de comunicació que ens han ajudat a fer que la pau fos notícia.

Periodistes per la Pau és una campanya coorganitzada per la Coordinadora d'ONG Solidàries i els Ajuntaments de GironaFigueres.

Volem compartir amb vosaltres, alguns dels treballs de l'alumnat gironí i figuerenc. Aquí teniu alguns dels vídeos fets pels nens i nenes de primer a quart. Però també us pengem alguns àudios dels més petits, la mainada de cicle infantil, i fotografies de la festa de cloenda al Parc del Migdia de Girona i al Pavelló Poliesportiu de Figueres.

2n Escola Migdia: "La Història de la Rofka"

 

2n Escola Verd

 

3r Escola Dr. Masmitjà

 

Telenotícies per la Pau. Tramuntana TV