02/10/2019

La revolució digital que ve

Vivim immersos en una revolució digital. És el tsunami 4.0 i ens està canviant la vida. Per aquest motiu, la nova campanya de sensibilització de l'Agenda Llatinoamericana per al 2020 se centra en la necessitat de revertir els canvis que comporta i comportarà la revolució digital a nivell laboral, organitzatiu, educatiu...però també en reivindicar el factor humà davant l'imparable avenç tecnològic. Aquest dissabte, 5 d'octubre, jornada de reflexió a l'Hospital Santa Caterina de Salt, a partir de les 9.30h.

Elsa Elisabeth Fuentes, llicenciada i doctoranda en Dret, Economia i Empresa, serà l'encarregada de la ponència inicial sobre el lema de l'Agenda Llatinoamericana 2020: "Tsunami 4.0 a la vista! La revolució digital que ve". A partir de la seva reflexió, s'obriran espais de debat i reflexió en grups, a partir d'una sèrie d'articles seleccionats.

Un cop acabada la fase dels grups de treball, es debatran les conclusions i s'acabarà amb un dinar de germanor (cal reserva prèvia).  La jornada de reflexió de l'Agenda és un acte obert a tothom.