11/05/2011

La solidaritat en un punt

La Coordinadora d'ONG Solidàries engega una nova campanya de distribució de punts de llibre a les biblioteques de les comarques gironines. En aquesta ocasió, s'ha dissenyat una nova sèrie de sis punts que contenen flaixos informatius sobre drets laborals, governança democràtica, dreta a l'aigua i la salut, apoderament de la dona, sostenibilitat ambiental i educació pel desenvolupament, tots ells, temes de treball de les entitats de la Coordinadora. Coincidint amb l'inici de la campanya electoral pel 22-M, es començaran a repartir els punts centrats en la governança democràtica.

Els punts han estat dissenyats com una eina de sensibilització de la ciutadania vers els temes que treballen les entitats de la Coordinadora. Com en l'anterior campanya, els punts inclouen una breu explicació de cada tema, una cita d'un personatge conegut o implicat en el tema i un petit apartat amb consells pràctics sota el títol "I tu què pots fer?".

La Coordinadora d'ONG Solidàries repartirà un total de 1.000 punts de llibre de cada sèrie a les biblioteques de la demarcació, però també es poden passar a recollir a l'Espai de Solidaritat (c. Mestre Francesc Civil, 3 de Girona). Els punts s'aniran repartint cada mes -excepte els mesos de juliol i agost- i la campanya es perllongarà fins a finals d'any.  

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Figueres.