• Inici>
  • Actualitat>
  • Notícies>
  • La Universitat de Girona i la Coordinadora d'ONG Solidàries convoquen un concurs per al cartell commemoratiu del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

30/04/2008

La Universitat de Girona i la Coordinadora d'ONG Solidàries convoquen un concurs per al cartell commemoratiu del 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

L'Oficina de Cooperació per al desenvolupament de la UdG i la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme, convoquen el concurs de cartells per commemorar els seixanta anys de la Declaració Universal dels Drets Humans.

El concurs és obert a tots i totes les estudiants de la UdG, així com als/les membres de les entitats solidàries de les comarques gironines. Es pot participar individualment i en equip. La persona guanyadora rebrà un lot de productes de comerç just i un val per valor de 400€ per gastar en llibres o materials. A més, el seu nom figurarà en el cartell. El veredicte es donarà a conèixer durant les Fires de Sant Narcís.

Les obres presentades han de ser originals i inèdites, i es poden realitzar amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica (fotografia, pintura, collage, etc.), i ha d'incloure la llegenda: "Drets Humans, tots, per a tothom, i a tot arreu." I el subtítol "60 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans".

El jurat -que tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, i l'adequació a la temàtica commemorativa i a la llegenda que incorporarà- el composen Carme Echazarreta, vicedegana de la Facultat de Turisme; Josep M. Brugués, cap de l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de la UdG; M. Rosa Terradellas, delegada de la rectora per a la cooperació al desenvolupament; Marc Vicens, dissenyador gràfic i tècnic de disseny gràfic de la UdG; Sònia Cervià, cap de comunicació i premsa de la Coordinadora d'ONG Solidàries; i Gemma Valeri, coordinadora tècnica de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

Els originals poden ser lliurats abans del 15 d'octubre a l'Oficina de Cooperació per al desenvolupament de la UdG (Edifici CIAE. Campus de Montilivi. 17071-GIRONA. Tel. 972418077) o a la Coordinadora d'ONG Solidàries (L'Estació. Espai Jove i Solidari. Santa Eugènia, 17 de Girona. Tel. 972 21 99 16).

Comarques gironines, 30 d'abril de 2008

Consulteu les bases aquí>>