28/05/2010

Les ONGD gironines celebren la seva Jornada Anual

Aquest dissabte 29 de maig, Lloret de Mar acull la 13a Jornada Anual de la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme. Aquesta jornada culmina un any de feina en què les entitats han debatut i reflexionat entorn les línies estratègiques que han de guiar l'acció de la Coordinadora en els pròxims cinc anys.

El Pla Estratègic de la Coordinadora d'ONG Solidàries va començar ara fa un any, amb l'esbós dels sis eixos bàsics o línies estratègiques: l'educació i la comunicació pel desenvolupament, dos eixos com a punts de partida complementaris per promoure una consciència crítica i una actitud proactiva en la ciutadania, la perspectiva de gènere en la qual la Coordinadora ha de ser el motor perquè les entitats membres la facin seva, la incidència política, per promoure les accions orientades a obtenir canvis en les polítiques locals o regionals que permetin una societat més justa i solidària, la sensibilització i cooperació al desenvolupament, orientat cap a un treball de qualitat en xarxa, generador de valors i sinèrgies, i finalment, l'eix de coordinació entre les entitats de la Coordinadora, que ha de millorar el treball i el coneixement mutu.

L'elaboració d'aquest document-guia per al període 2010-2015, ha comptat amb la participació de més de cinquanta persones, entre representants d'una trentena d'entitats i personal tècnic. La trobada de demà dissabte servirà per posar en comú totes les propostes d'accions que s'han plantejat a les reunions d'eixos, que s'han anat celebrant des de principis d'any.


JORNADA ANUAL DE LA COORDINADORA D'ONG SOLIDÀRIES
Casal de Joves Punt d'Informació Juvenil El Puntet.
Avda de Vidreres, 58. Lloret de Mar
De 10 a 14h.

Comarques gironines, 28 de maig de 2010

VEURE PROGRAMA>>
Jornada de l'any passat >>